BuketKrnn mystery94 iğne vurulduğum ilk günü değerlendirmiş oldum, bugün 2. Gün yokum, yarını da değerlendireceğim 3. Gün olacak
duygutuna5 BuketKrnn ilk günden sonra gün aşırı ilişkiyle pozitif gören arkadaşlarda olmuş burda okumuştum inşallah hayırlısı olur. Bende 4 gün değerlendirdim iğne öncesi iğne günü ve bu iki gün. Kasıklarımda kramplar var pıt pıt atıyor iğnenin etkisi galiba.
mystery94 duygutuna5 ay ben iğneden bigün öncesini iğne günü sonra hergün değerlendirdim keşke tutsa 8. Günümdü bugun ama kasık ağrım var
BuketKrnn mystery94 ayyy aşkımm çok heyecanlı 🥹 birkaç gün yap üst üste iğnenin etkisi de geçiyor olabilir
mystery94 damlaa51 gögüs ağrım hiç yok canım sadece gögüslerim büyüdü gibi hissediyorum bi dolgunluk oldu ama kasık ağrım var
mavisanne0 bende pregnly kullanıyordum ama ovitrelleyi daha etkili olduğunu ve zor bulunduğunu duymuştum ben pregnly ile 3.denemede çok şükür hamile kaldım umarım tek seferde hallolur 🌸
mavisanne0 mystery94 hiç belirtim yoktu 1 gün gecikmeyle test yaptım açıkçası hiç belirti yaşamadım 🫠
BuketKrnn Kızlar ben dün dedim ki şu iğnenin etkisini bir göreyim ona göre adet tarihim yaklaşınca gebeliği testte daha net anlarım ve gittim test yaptım iğneyi vurulduktan 3 gün sonra yani. Fakat test çok mu silik ? Yani iğnenin etkisi her insanda farklı oluyor dediler bazılarından daha hızlı atılıyormuş bi bakar mısınız şuna @Minnakminik @mystery94 @mavisanne0 @damlaa51
mavisanne0 BuketKrnn gecikmeyi beklemeden yapılan testler yalancı pozitif olabiliyor 🩵 En güveniliri gecikmeyi beklemek belki vücut daha atmamış olabilir buna emin olamayız inşallah vardır ✨