BuketKrnn Kızlar selam 5 gün boyunca letu kullandım günde 3 kez olacak şekilde. 5 şubatta bitti. Bugün kontrolüm vardı sol yumurtalığımda 1 yumurtam 21 mm olmuş. Ovitrelle vuruldum. Beraber bekleyelimmm 🥹🍀🤍
mystery94 BuketKrnn canım bende 5 şubat vuruldum klomen kullandım 19 ve 16 mm yumurtam olmuş iki tame sağ da ve solda kaç gün ilişki dedi size saat nededi nunusunbloguu
nunusunbloguu Selam ben de 9 şubatta vuruldum. Ben de letu kullandım 5 gün 2 tane yumurtam büyümüş 18 ve 20 mm hayırlı sonuçlar alalım inşallah 🤗🤗
BuketKrnn nunusunbloguu ay senin 2 tane büyümüş şansın benden çok 🍀🫶🏼 Rabbim kucağımızı doldursun balım 🥹 kaç gün ilişki dedi doktorun ?
duygutuna5 BuketKrnn 10 şubatta iğneyi vuruldum 22 şubatta beta baktır çıkar dedi ama erken değil mi kararsız kaldım
nunusunbloguu @BuketKrnn aminn inşallah canım 🥰 iğneden sonraki 24.saatte ilişki sonrasında gün aşırı dedi seninki kaç gün dedi?
nunusunbloguu @mystery94 benim ikisi de sağ tarafta büyümüş 24.saatte ilişki sonrasında gün aşırı dedi ama biz 24 ve 48. Saatleri değerlendirdik bundan sonra gün aşırı değerlendirmeyi düşünüyorum
BuketKrnn Bana iğnenin vurulduğu günden itibaren 1 hafta boyunca ilişki dedi çok demiş bana ayol 😂😂😂 @nunusunbloguu @elf006
mystery94 BuketKrnn benimkide ilişki sınırı yok dedi önemli günleri söyledi bugünlere dkkt et dedi bende ilişki günü dahil her gün değerlendirdim
BuketKrnn nunusunbloguu zaten dün vuruldum iğneyi, dünü değerlendirdim bugünü değerlendiremeyeceğim eşim yok biraz dertliyim bu yüzden 🤦🏼♀️ yarından itibaren 3-4 gün değerlendiririm ben tutmazsa korkusuyla 😂😂
BuketKrnn duygutuna5 valla 12 günde öğrenenleri de okudum ama ben de eğer sabrım yeterse adet günümü bekleyeceğim 😂😂