hard biraz geç olacak ama 1 haftadır daha güzel kahvaltı yapıyorum hep kusuyordum 🙈 memleketimdeyim ailemin yanında canım annem yumurta kaynatmış melemen peynir salça zeytin tereyağı bal bn bunları yedim afiyetle😀
bsrbrkysr184_ anneadayii__ çok şükür az kaldı inşallah sağlıkla alalım kucağımıza sizin de çok kalmamış 🥰
saziment bsrbrkysr184_ valla bacım sorma ya bugün bir huzursuz uyandım ben ya oysaki rüyamda da bebişi gördüm ama içimde bir sıkıntı var gibi çözemedim 🥺🥺
beyzakzlrmk bsrbrkysr184_ ben hergun kahvaltıda mutlaka yumurta yıyorum proteın yuksek oldugu ıcın yanındakılerı gun gun degıstırıyorum bır gun sebze bırgun cıkolata tarzı bırgun peynır ama cok yapıyorum bana ara ogune kdar yetıyor
ikinciyesekeranne bsrbrkysr184_ 1.alternatif Haş. Yumurta/domates/salatalık/peynir/zeytin 2.alternatif Omlet veya Menemen/ sebze/peynir/zeytin 3.alternatif Tam buğday tost/yumurta/domates salatalık 4.alternatif Krep/poğaça/börek yanına domates salatalık peynir Ben bunları döndürüyorum sürekli 😁
ikinciyesekeranne bsrbrkysr184_ evet 😁 Ben alternatifler sayesinde kahvaltı konusunda çok rahat oluyorum valla 😁