sara29 bsrbrkysr184_ eşim ve oğlum okuldayken kendime sadece haşlanmış yumurta salatalık domates peynir zeytin 2 adet wasa dilim varsa avokado tüketiyorum 7 aydır. Ama haftasonu rahat, menemen sucuklu yumurta patatesli yumurta vs vs..
sara29 bsrbrkysr184_ yoncu var instagramda o değüşük değüşük şeyler yapıp yiyordu hamileliğinde bi bak 😃
bsrbrkysr184_ beautiful_ benim kızım da öyle ya varya geçen yoğurtlu çorba yapıyım dedim yap dedi yaptım bana ne diyor biliyormusun Allah seni ya ben sana yoğurtlu çorba mı yap dedim aynı böyle 😅
saziment bsrbrkysr184_ valla bacım sorma ya bugün bir huzursuz uyandım ben ya oysaki rüyamda da bebişi gördüm ama içimde bir sıkıntı var gibi çözemedim 🥺🥺
bsrbrkysr184_ sara29 baktım şimdi görmüştüm bu kadını benimde yanımda anam babam olsa eşim olsa bende yaparım hıh 😅
bsrbrkysr184_ beautiful_ ya bence çocuklar bu yaşlarda evde olmuyor tam öğrenme ve arkadaşları ile olma çağı bence göndermelisin seninde birazdaha yükün hafifler
Fatma_furkan1996 beautiful_ bende inşallah Ramazan’dan sonra kesinlikle göndericem canım çünkü evde olmuyor gerçekten aşırı derece de sıkılıyor arkadaş istiyor kendine belki o zaman yemesi içmesinde düzelir diye düşünüyorum
beautiful_ bsrbrkysr184_ kuzum bizim ki evde kimse olmadığı için oynayan da olmadığı için ekran bağımlısı oldu özeller baya çok istedi devlete yollamayı düşünüyorum
bsrbrkysr184_ beautiful_ nerede oturuyorsun aslında artık devletin 3 yaş sınıfları var sen zaman kaybetme artık 4,5 hemen kayıt yaptır onlar seni arayana kadar edene kadar zaman geçer
kayrosmom Hergün fix menüm; 2 yumurtayla omlet Yarın avokado Portakal Bir avuç ceviz Kaşar peynir labne Bal kaymak Evde varsa roka
melegim91 bsrbrkysr184_ Kepek ekmek üzerine labne ve avokadoyu sürdüm yanına 2 haşlanmış yumurta ceviz tahin pekmez yedim bugün böyle oldu😁 Genelde kaşarlı tost ve haşlanmış yumurta ayran olur sabah kahvaltım