mor_menekse1 babygirl02 eczaneden aldık bizde iki gün önce artık dayanamadım doğum yapalı iki hafta oldu ikiye bölünmüştü göğüs ucum iyice toparladı ya halla da emerken ağrıyor keşke önceden kulansaydim yok böyle bir acı
babygirl02 mor_menekse1 benimde iki hafta oldu doğum yapalı krem kullanıyorm ama pek faydasını göremiyorum çok fena acıyor emzirirken çok zorlanıyorum canım çok yanıyor
yigitbebeninannesi Tahinin üzerine yağ çıkıyor ya kızlar o da iyi geliyormuş göğsün yarasına bide şey ayva çekirdeğinin içine biraz su koyun o jel kıvamına gelince sürün kız kardeşim söylemişti onu da
yigitbebeninannesi Gümüş kalkan da almayı düşünüyorum bu sefer göğüs ucu kıyafete temas ettikçe daha çok canı yanıyor insanın. Onun içinde süt birikiyormuş o da nemli tutuyor iyileşiyormuş hemen.
yigitbebeninannesi damlasv Emzirmede göğüs yaralarını iyileştiriyor diyorlar. İçine annenin sütü akıyor ya o da göğüs ucunu nemli tuttuğu için iyileşiyor. Anne sütünün kendisi zaten şifa da bebek emmek için çok ağlayınca panikleyip unutuyordum göğüs ucumu sütümle ıslatmayı😅Emzirme öncesinde kendi sütünüzle bolca ıslatın göğüs ucunuzu.
revsnnnn damlasv doğum sonrası bebek göğüsü emdiği için yara bere oluyor kan oluyor göğüs ucu bebek emdikçe candan can gidiyor ama gümüş kapak bunu engelliyor gümüşten oluşan 2 kapak gün içerisinde sütten yada emzirme atleti altına göğüs ucuna koyuyorsun bi süre ve göğüs aliştıktan sonra bırakıyorsun yani kurtarıcın oluyor
yigitbebeninannesi Aloe vera jelinin de onarıcı özelliği var onu da deneyebilirsiniz. Bebeği emzirme pozisyonu da önemli onu iyi öğrenmek lazım ben netten izleyerek öğrendim baştan beri yanlış tutmuşum meğerse. Hem anneye eziyet hem de çocuğa zor oluyor yanlış tutuş.
duygumfoca Aleynadiyorki 34+2 oldum bende kullanmaya başlayayım bazen üstümü değiştirirken çok acıyor sanki kopuyor gbi 🫤 İncia almıştım bnde onu kullanmaya başlayayım
Joye Aleynadiyorki Göğüs ucunuz neden acıyor ki? Normalde eğer bebek memeyi doğru tutarsa yara bile olmaz. Sadece en fazla hassaslaşır. Bemce doktorunuza sorun.
Nfs_bebe_ Aleynadiyorki ben 36+4 teyim lansinoh ve gümüş kapağı kullanmaya başladım gerçekten kup kuruydu gögüs ucum şimdi tüm gün nemli kalıyor inşallah aldığım önlem işe yarar
demirelseda babygirl02 evet eczaneden almalısınız. çok geçmiş olsun🌸 ben de aynılarını yaşadım neredeyse 2-3 ay sürdü göğüs yaram ama garmastan pomad baya bir toparladı.
revsnnnn Aleynadiyorki ben hangi kremi sürdüysem yaramadı herşey denedim artık göğüs oğlum kan emiyordu artık ve sonra gümüş kapak ile tanıştım 2 güne beni sapasağlam etti