Seda5892 Mrvblt yok canım adetlerim hep düzenliydi Doktora gideceğim zamandı bir gün öncesinde narı sıkıp suyunu içmiştim sabaha dehşet şekilde hastalandım😬
Mrvblt Seda5892 😄bnde içeyim bari bebek varsa bile nardan biley olmaz zaten bi kaç gün daha gelmezse testte yapcam artık hem merak ediyorum hem korkuyorum yapmaya 😅
minigimmm Mrvblt canım aynı şeyleri yaşamışız resmen 2 şubatta bnde düşük yaptım kürtaja gerek kalmadı bnmde adetim geçikti içimde hep bi şüphe vardı ve dün adet oldum kasıklarım ağrıyodu belirtilerim oluyodu sendevarmı belirti
Mrvblt minigimmm yaa belirti yok aslında sadece ben hamileyken mide ağrısı oluyodu bnde şiddetli bu hafta yine öyle ağrım var hatta şuan yine var acike gidicem artık ara ara regli olcakmışım gibi hafif ağrılar oldu ama yine olmadım
Merve3 Mrvblt suanda dusuk yaptigindan dolayi adetin bozulmus olabilir bu gayet digal yani normale kiyaslama ama bi test yap yine aklindaysa
Mrvblt Merve3 aslında sadece bir kere korunmadık hemen olmaz diye düşünüyorum ama allah hayırlısını nasip etsin olduysada zaten bizim planladığımızdan bi kaç ay önce gelmiş olcak sorun yok bizim içinde sağlıkla gelsin yeter🙏🙏
Mrvblt Esrayusuf ilk gebeliğimdi düşük oldu şimdide korkuyorum tekrar olursa diye teredütlüuüm ama herşeyin hayırlısı 🙏😊
Esrayusuf Mrvblt benimde ilk gebeliğimdi karnımda öldü bende çok korkuyorum daha dün bıraktım korunmayı ama inş rabbim bizlere tekrar aynı acıyı yaşatmaz hem fiziken hem psikolojikmen insan kötü oluyor
Mrvblt Esrayusuf aynen allah tekrarını göstermesin inş bizde sağ sağlim sağlıklı bi şekilde kucağımıza alalım bebeklerimizi🙏🙏😇
Mrvblt Seda5892 eve gelince test yaptım negatif çıktı sanırım fazla stres yaptım hayırlısıyla bi regli olayım düzene girsin sonra deneriz bebiş yine
Seda5892 Mrvblt aynen canım inşallah ben 50. Gün doktora gitmiştim hala olmadım diye 10 gün daha bekle olmazsan gel demişti gerek kalmadı şükür yoksa adet söktürücü verecekti
Berrin19- Mmrvzlp Bende kendiliğimden düşük yaptım , 2 ay oldu hala regli olmadım Ama düşük yaptığımda zaten 1 ay sürdü kanamam