Mrvblt Mrb arkadaşlar ben 4 şubatta 2 aylık hamileyken düşük yaptım kürtaj olmadım 4 5 günlük kanamam oldu bitti tekrar kontrole gittim rahim tertemizdi eski haline gelmiş incelmişti düşük kanamasını adet kanaması olarak sayıp normal döngüsünde bu ay adet olmam gerekiyodu ama 11 gün gecikti normal midir?
Mmrvzlp Mrvblt canım bende düşük yaptım kürtaj olmadım o kanamayı adet yerine sayma o kanamadan 2ay sonra geldi benim reglm
Bbsra Mrvblt 45 gün olduysa kürtaj üstünden geçeli yeniden doktorunaa başvur ya yeniden hamişsindir yada önceden düzensizliğin varsa devam ediyodur ama normalde olman gerekiyordu 🤷🏻♀️
Merve3 Dusuk sonrasi hemen adet olacaksin diye bisey yok gun atlayabilir 40gun de duzeir diye biliorm benim onceki gebeligimde 8haftalikken dustu dusuk kanamasi 5gun surdu sonra bitti ve yaklasik 60gun adet olmadim biz korunmamistik ve test yaptim hamile ciktim 5haftalik suanda 9haftalik tekrar hamileym rabbim isteyen herkeze versin korunmadiysaniz az bekle test yap derim ben ilk olmayinca hemen yapmistm negatif cikti hep ama
Mrvblt Tugbax68 benim hiç adet düzensizliğim olmadı o yüzden sanki hamileymişim gibi hissediyorum ama başka belirtide yok kendimide o moda sokmak isteniyorum o yüzden siz kürü nasıl yaptınız?
Tugbax68 Mrvblt bir orta boy soğanı soyup dörte dildim bir su bardagini hafif geçkin suda kaynattım kahvaltıdan önce ıctim bir gün aralıklı içiliyor ama dediğim gibi canım gebelikten şüphen varsa içme düşüğe sebep olur Rabbim gönlüne göre versin
Esrayusuf Mrvblt canım gebe olmadığına emin olmadan sakın soğan kürü yapma Allah korusun varsa gebelik zarar görür bilinçsizce davranma lütfen bi test al sonra doktora git
Merve3 Mrvblt suanda dusuk yaptigindan dolayi adetin bozulmus olabilir bu gayet digal yani normale kiyaslama ama bi test yap yine aklindaysa
Mrvblt Mmrvzlp hay maşallah benim çok düzenlidir adetim normalde o yüzden çok taktım kafama stres yaptım diyede olabilir😅
Berrin19- Mmrvzlp Bende kendiliğimden düşük yaptım , 2 ay oldu hala regli olmadım Ama düşük yaptığımda zaten 1 ay sürdü kanamam
Mrvblt Esrayusuf teşekkür ederim bakalım bi test alayım diyorum bugün ben hamikeyken mide agrım çok oluyodu bir haftadırda 2 günde bi o ağruyj yaşıyorum bakalım emin olursam ona göre davranırım😊
Mrvblt Bbsra evet benim gayet düzenliydi işimde çok stresli bu düşük dönemide çok yıprattı belki strese bağlıdır diyorum ama bi yandanda hamileysem diye soru işaretleri var😊
Mrvblt Esrayusuf ilk gebeliğimdi düşük oldu şimdide korkuyorum tekrar olursa diye teredütlüuüm ama herşeyin hayırlısı 🙏😊
Seda5892 Mrvblt yok canım adetlerim hep düzenliydi Doktora gideceğim zamandı bir gün öncesinde narı sıkıp suyunu içmiştim sabaha dehşet şekilde hastalandım😬