rabiauns38 Merhaba kizlar . 18. haftamıza girdik aynı haftalarda olanlar gelin değişikliklerimizi konusalimm. Ben hala yorgun ve halsizim 🙂↔️Hareketleri henuz hissetmiyorum. +1 kilo ile devam ya sizler 🤗
defnoloj rabiauns38 19. Haftadayız ikinci gebelik hergün bi kaç defa hissediyorum hareketlerini +3 kilo ile devam
Semilk05 rabiauns38 bende 18 olcam 2. Gebelik hareket yok gibi ama bir iki hissettim. Cinsiyet bi kız bi erkek dendi +2 kilo devam
nursemaa_1 rabiauns38 bende 18. Haftadayim hareketleri azar azar hissetmeye başladım yorgunluk halsizlik oluyor uyku hali vok oluyor bende kaç kilo aldım henüz bakmadım Perşembe sağlık ocağına gideceğim orda söylerler inşallah
masmelow rabiauns38 18+2 yim bende ikinci gebeliğim kızım olucak🌸 hareketlerini hafif hafif hissediyorum bi haftadır🙏🏻 1,5 kg aldım. 20. Hafta da tetanoz aşısı olucam 22. Hafta da detaylı ultrasona gireceğim🙏🏻🥰
gecemavisiii Bende 19. Haftamdayım 2. Trimester çok daha rahat geçiyor benim için ve net bir şekilde kızımın hareketlerini hissediyorum çook güzel 😁
060436 gecemavisiii oy maşallah sağlıkla gelsin inşallah bende oğlumu hep sağda hisediyorum peki hiç sertleşiyormu bebeğin
cokpardonya Biz bugün 19. haftamiza girdik ilk gebelik ve kiz bebek 💞 henüz hic hareket hissetmedim cuma günü kontrolümüz var
fatmaa51 cokpardonya Valla böyle mesajlar görünce seviniyorum benimde ilk gebeligim kızım olacak ne karnım büyüdü ne bir hissetme var çok korkuyorum
Semilk05 rabiauns38 evet bi sefer özele gittik de ilk doğumum da devlette olmuştu zaten gitmedim sonra hiç devlete gidiyorum memnunum
gecemavisiii 060436 teşekkür ederim sizinde sağlıkla gelsin, evet sertleştiriyor bugün hatta hiç hareketlenmedi neredeyse sürekli değişiyor, sizin kaç haftalık