yaggmurt gizemturgutt çay sevmeyen ben hamileliğimde çayı sever oldum 2 3 bardak içiyorum ama hergün değil kahveyi de haftada 1 3 arası sınırlıyorum
bebegimle_ben aysimaaa1 valla bende iciyorum bazen ama haftada bir acaba icsemmi diye duaunuyorum turk kahvesi cok seviyorum
1tucee gizemturgutt eğer hamilelikte risk vs yoksa günlük kahve 1,2 tane içilebilir eğer kahveyi değilde çay seviyorsanız fazla abartmadan 2,3 içilir yinede doktora danışmakta yarar var zaten kontroller olduğu için ona göre hareket edilir
ghostty bsrelif bağırsaklarımı çok fazla çalıştırdı en büyük etkisi buydu. Kimisinde de kabızlık yapıyormuş. İçerken çok zorlanıyordum. O dönemler mide bulantılarım da olduğu için.
afraklc gizemturgutt 1 çay fincanı çay içiyorum genelde eğer sadece ben varsam kahvaltıda günde bir kezde bir tatlı kaşıdı granür kahveden sütlü kahve içiyorum süt içmek için ama zaten kahve aşığı biriyim arada sütlü kahve yerine Türk kahvesi içiyorum
Elifinizz5461 gizemturgutt Ben kahvaltıda 1 fincan açık çay içiyorum. Türk kahvesi de arada bazen içiyorum günde 1 fincan yeterli oluyor zaten gebelikte kafein çok fazla tüketilmesi önerilmiyor
nilaydax burcupoyraz20 nescafe ikisi bir arada ya da üçü bir arada olanlarda tatlandırıcı ve bitkisel yağlı krema tozu var . katkı maddesi var onlardan uzak durun en güvenlisi sadesi
seeviim karahanl venatura demir biglisinat var. Demir biglisinat en iyi formlarındam biri kabız yapma ihtimali daha düşük
katmer89 seeviim hamilelikte kullanılmasında sakınca yok değil mi benım aşırı kabızlık ve hazımsızlığım var
lala_666 gizemturgutt merhaba canım çayı çok fazla içiyorum kahve hiç içmiyorum doktorum bir iki kez içmeme izin verdi ama içmiyorum zararlı
mrvshnsrcgl lala_666 ya dimi içenler için çaysız olmuyor bır şey eksik gibi kalıyor İlk hamileliğimde bide memleketdeydım herkes çay ısmarlıyordu daha cok içiyodum Suan az içmiş halim😅
lala_666 mrvshnsrcgl ya ben Trabzon filmlerin çok seviyorum hep de izliyorum onlar çay içtikçe benimde içesim geliyor çay baskadur uşam😂
merimerriiiii gizemturgutt 3 bardak şekersiz çay falan 1 yada iki fincan sade Türk kahvesi ama genelde bir
acemianneeee_ gizemturgutt çaya aşıktım, kahve pek içmezdim. Hala kahve çok nadir ama çay sabah içtiysem akşam içmemeye çalışıyorum 2 3 bardağa indirmek zorunda kaldım demir eksikliği için