beautiful_ ikiprensesannesi___ bir kaç kişi gitmişti sordum onlarda memnun kalmamışlar doğu olduğu için fazla takmıyorlar
beautiful_ Fatma_furkan1996 buradaki aciller gebelere hiç bir halt yapmıyorlar hemen eve yolluyorlar kusarken kötü oluyorum kusana kadar afedersiniz ama elbiselerim su içinde oluyor
Deleted33000 beautiful_ ay bazı doktorar da insanı çileden çıkarıyor ne var yani insanın içini rahatlatan zaten binbir korkuyla gidiyoruz oraya
beautiful_ Deleted33000 hiç deme kuzumm iki kimyasall sonrası olmuş bide son zamanlarda tanıdıklarımın ileri ayda gebelikleri sonlandı korkular korkular 🥺
beautiful_ eslem2121 geçen kramplar ağrılar vardı gittik idrar enfeksiyonu ondan olmuştur dedi toz şase al dedi yolladı eve
Deleted33000 beautiful_ çok iyi anlıyorum canım seni başka doktora gitme imkanım varsa bide başkasına git
beautiful_ Deleted33000 hepsi birbirinden beter şehir dışına gitmen gerek 3.5 saat gidip bir gün sonra eve dönüyorsun çocukla mafoluyoruzz
tatliheyacan beautiful_ bal ye bana gripten çok iyi geliyordu boğazlarıma ama hep gibi emmeden yutuyordum