tembelkiz kartanesi___ bende takamadım çok aşırı rahatsız etti. Göbeğimle barışmak daha kolaydı benim için
yasemincel65 kartanesi___ gün içinde şeyi yap, bu alt karını çalıştırabileceğin nefes egzersizleri var onlar göbeğin toplanması için çok etkiliymiş ama tabi ben de bilmiyorum tecrübesizim. Başka egzersiz şu anda olmax zaten dikiş falan var mazallah
bsrbrkysr184_ kartanesi___ aksine takmazsan çok zor oluyor karnın boşaldığı için kalkarken boşluğa düşüyorsun sarınca daha rahat oluyor 🥰
kartanesi___ QueenBahar_ maalesef canım yani red etmek de denilemez çünkü iki defa emip bırakıyor bazen de ağzında bekletiyor
QueenBahar_ kartanesi___ akıl vermek gibi olmasında sütünü sağıp göğsünün ucuna sürüp verdin mi tutar belki tadını alınca Bide seni sorim 😍 Sen nasılsın nasıl oldun dikişlerin felan nasıl
kartanesi___ Ruyasekr2089 Trendyoldan aldım. Arama kısmına korse yazıp en çok satanlar derseniz ikinci sırada şu an. Siyah renkte delikli
kartanesi___ QueenBahar_ Aşkım her yolu denedim olmuyor 😩ben gayet iyiyim çok şükür🥳göbeğim falan da gitti aldığım kilolar da hızla gitti🥳süperim
bsrbrkysr184_ kartanesi___ öyle öyle alışırsın bende ilk banyo yapabilirsin dedi doktor çok korkmuştum su değecek bişey olcak diye biraz psikolojik 🥰