Deleted33000 sevaldqn1 kkskskksj ah o korku yokmu inşallah oluruz en kısa zamanda yaw benim karnım da şişiyor tersine inmiyor hiç
sevaldqn1 Deleted33000 bence hasta olmadığımız içinnn ya ben doğum kontrol hapı kullanıyordum onu bıraktım yenisine gectim bakalım onda olcakmıyım
sevaldqn1 Deleted33000 aynen askm şuan başkasina geçtim bitince bakacağım olcakmı yoksa gene go to do kadın doğum
osimdiannee Deleted33000 kuzum doğum yapalı beş buçuk ay oldu hiç adet olmadım. 40 gün lohusa kanı sürmüştü.
Deleted33000 osimdiannee ayy kız neden böyle oluyor anlamıyorum yaa karnım şişliği inmedi daha doğumdan beri
osimdiannee Deleted33000 valla bende öyleyim. Birde adet olacak gibi belirtilerim oluyor. Sende de var mı ?
kurkmantosuzmadonna Deleted33000 ben ilk 5 ay olmadım, sonra oldum tekrar 2 ay olmadım. Birkaç aydır düzenli.
Deleted33000 osimdiannee evet sivilce çıkıyor ateş basması oluyor akıntım değişiyor ama ne gelen var ne giden
kurkmantosuzmadonna Deleted33000 e o zaman olacaksın belki. Önceki doğumlarından sonra nasıldı hatırlıyor musun?
ebrudefnee Deleted33000 ilk sene adet düzensizliği çok normal canım bende bebeğim 5 aylıkken ilk adetimi oldum ondan sonra her ay adet gördüm ama bazen 39-40 günde bazen 28 günde oluyordum
Deleted33000 kurkmantosuzmadonna evet 40 çıkarken adetle temizlenirdim sonrasında direk duzenli olurdum kilo da almamıştım o yüzden ama bunda olamayınca kilo da aldım göbeğim şiş duruyor
kurkmantosuzmadonna Deleted33000 ay ben de sivilce se çıkardı bir kaç tane ergen gibi. Canım aşırı tatlı isterdi ama bende tık olmazdı. Sıcaklık basar çok gergin olurdum. 😒