kavalakurabiyesi Kızlar doğumdan sonra doktoruma hediye almak istiyorum ama ne alacağım bilmiyorum kadın doktor ve çok seviyorum . Yapan var mı fikir lazım😂
Maya07 kavalakurabiyesi ay evet bende doktorum erkek. Normalde biz doktorluk işimiz oldu mu güzel bir alkol hediye ederiz hep yurt dışından ama bu doktorum biraz muhafazakar içki içtiğini düşünmüyorum ne hediye alabilirim başka
supermommss kavalakurabiyesi bende bir ay önce doğum yaptım doktorumu çok severım ılk çocuğumunda doktoru 12 senedır tanıyorum ben çanta hediye aldım götürdüm
senaninannesi_ DarkLuna ben bundan yapıcaktım doktoruma sonra bi baktım odasında var başka bi annemiz götürmüş üzüldüm of 😂
kavalakurabiyesi Maya07 aklıma kızılcık şerbeti geldi ordada muhafazakar aileye içki hediye etmişlerdi nirde doktorun ismine özle çikılata falan yapıyorlar onu düşündüm
dgngr kavalakurabiyesi iki eliyle doktorun adının soyadınjn olduğu yazıyı tutan bebek heykeli yaptırabilşrsin bence
Baklavaseverim kavalakurabiyesi Ben hastanenin kendi marketinden güzel bir paket çikolata almıştım doktorlar bazen hediye kabul etmeyebiliyor bazı sıkıntılardan dolayı özellikle nereden aldığımı da söyledim içi rahat olsun diye ama biraz acele gibi olmuştu bir daha gidersem de güzel bir buket çiçek yaptırmayı düşünüyorum 🤣
gvnrzz kavalakurabiyesi bence cicek ve cikolata tatlı cok fazla gidiyor doktorlara onlar yerine kullanabilecegi güzel bi hediye alırdım. Mesela tesettürlü olsa iyi bi yerden şal alırdım. Ya da değilse de güzel bir canta, saat