bsrbrkysr184_ Semilk05 ben hiç ilkinden hatırlamıyorum biliyormusun şuan da da farklı geliyor kalp ritmi gibi pıt pıt bende diyorum neden hep aynı yere bu kadar ritmik vuruyor 😆😅
klncbebek bsrbrkysr184_ bizde 31 haftalığız muhtemelen hıçkırık kalp atışı gibi sürekli hissediliyor 😄
kaya_kaya bsrbrkysr184_ kız valla ben hıçkırık değil diye düşünüyorum bu kadar kuvvetli hıçkırık olur mu dün 11 de başlamış akşam gece 1 e kadar aralıklarla aynı şekilde 😅
kimchikimdi bsrbrkysr184_ Ay o his çok güzeldi🥹 benim oğlum sagolsun doğru düzgün hareket etmez ettiği zamanda aynı yerlere vururdu alacaklı gibi başka yerleri de gezsene takılı kalmıştı cocuk icerde sanki 😂
bsrbrkysr184_ kimchikimdi evet çok güzel ama böyle kolu yada bacağı takılmıştı çekiyor çekiyor gelmiyor gibi 😅
bsrbrkysr184_ Deleted33000 ay doğrudur ya 5 sene geçti kız az mı 🥰 bilmiyormuş gibi baştan yaşamakta güzel 😍
Deleted33000 bsrbrkysr184_ evet kendimden biliyorum kız bende 10 seneden sonra doğurdum herşey sıfırdı😂😂
benimsin21 bsrbrkysr184_ Aynı yere sürekli olarak vuruyorsa hıçkırıktır. Hareket ediyor olsaydı içerde dönüp dururdu😁
Semilk05 bsrbrkysr184_ evet aslında çok da süre yok 3 sene yani doğana kadar 3 buçuk. Bakalım hayırlısı 😂😂