bendis01 bende aynıyım 6. haftada başladı bulantı şuan 9+4 3 gündür acile gidiyorum 3 günde sadece küçük bir kahve fincanı su içebildim prilam dr var hiç bir halta yaramıyo idrar yolu enfeksiyonu oldum berbat haldeyim 😔
ilknrkaraa merveboran yeşil elma tuzlu peynir bide soğuk su ama yudumlayarak bunlar iyi geliyordu canım bana. Bebeğine zarar vermez az su içmek ama seni yıpratır hele kusman varsa. O dönem gerçekten içilmiyor ya kana kana su içmek istiyorum hortum çekicem yanıma diye ağladığımı bilirim
merveboran Tortilla serumu devlet takıyor mu gidip direkt baktırabilirsiniz miyim birde serum içinde sadece su mu var
Tortilla merveboran cok kusuyorum beslenemıyorum su ıcemıyorum deyin takarlr bence. Ben ozele gıdıyorum
nazliguneyli10 merveboran Benim ikiz başlayıp tek devam eden bı gebeligim var hala da yaşamayan bebeğin kesesi de duruyor onda da sıvı var içerisinde mesela yaşayan sağlıklı bebeğimin de suyu falan gayet normaldi bi sıkıntı yaşamadım çok şükür korkma sen icebildigin kadr iç ben zorlaşan da geri çıkıyordu su soğuk anca icebiliodum
Deletedmom_878 bebegimle_ben ne yaptın canım test yaptın mı hamilemisin hiç söylemiyorsun merak ettik
bebegimle_ben Deletedmom_878 canim tam yapacaktim leke geldi dun kesildi bakalim yapicam bir kac gune sen ne yaptin adetin ne zaman
bebegimle_ben Deletedmom_878 evet dogru testlerim bozuk cikti benim ya interneten aldim sorma biride gelmedi bakalim esim alicak getircek ama su leke durmasi laizm
aleyna111100 merveboran brnde senin haftalarında içemezdim hafif su soğuduğunda için rahat içersiniz su içmenix lazım benim yaz geldiği için hep buxlu dulsr içtim