Egelikiz20 Ahben0104_ Canım sende yapsana varsa erken gebelik testi senin t çizgisi daha koyu sende de var bence gebelik 😍
Ahben0104_ Egelikiz20 testim yok ay, negatif görmekten de korkuyorum o yüzden biraz daha geçsin zaman istiyorum, en azından daha da netleşir var ya da yoksa diye
Egelikiz20 Bende arada adet olcakmış gibi his oluyor sonra gidiyo belim agrıyo kopcakmış gibi kalçalarım agrıyo sanki dayak yemişim gibi akıntımda çoktu biraz önce hatta oldum sandım bi baktım beyaz sulu yapışkandı 🥺🥺
Ahben0104_ Egelikiz20 gebelik ile adet belirtisi aynı oluyor canım benim deneyimim öyleydi en azından bence sen kan ver kesin çıkar yani ama senin ki bariz var inşallah 🥰lh yaparsan at yine de bakalım 🤭
Egelikiz20 Ahben0104_ Haklısın canım bende korkuyom hayal kırıklıgı yaşamaktan hayırlısı artık Mevlam neylerse güzel eyler 🤲❤️❤️
Egelikiz20 Ahben0104_ Bilmiyom ki canım yarın sabah tekrar yapcam biraz daha belli olursa o zaman emin olcam lh testini anca akşam yaparım 😉 inşaAllah canım 😍😍
Egelikiz20 Ahben0104_ Canım az önce benden leke geldi galiba yine olmadı 😪😪 bakalım devamı gelmez inşaAllah yerleşmedir 🤲❤️❤️
Egelikiz20 Ahben0104_ InsaAllah güzelim öyledir 🤲❤️❤️ bu yaptıgım test te yalancı pozitif çıkarıyo yazmışlar emin olamadım 😪😪 Bide çizgi kuruyunca zor görünüyo eger varsa bugünkü yaşadıgım yerleşmeyse nasip olursa yarın sabah çıkar inşaAllah 🤲❤️❤️
Egelikiz20 Ahben0104_ Sorabilirsin güzelim ne demek sagol düşündügün için 😍 yaptım canımda varla yok arası çıkıyo emin degilim ama tahminim varsada hcg degeri yeni yükseliyo ama az önce çok fena kasıklarıma agrı girdi adet olmuşum gibi korkuyorum lavaboya gitmeye sancım var 😪😪