Ahben0104_ KubraKocak normalde olmam lazım buğün yarın ama diğerleri pik mi değil mi bilemedim daha yeni mi yumurtladım diye sormak istedim sizlere de
Egelikiz20 Ahben0104_ Yaptım canım yumurtlamanın 10. Gününden beri yapıyom kaç çeşit hemde hep negatif çıkıyo 😪😪
Ahben0104_ Egelikiz20 acaba tekrar mı yumurtlama tekrar değerlendir bu günleri canım her ihtimale karşı
Egelikiz20 Ahben0104_ Bende anlamadım ki güzelim bakalım yarın olmazsam tekrar test yapcam yumurtlama olsa adet olcak gibi his olmazki demi hayırlısı sabah ola hayr ola artık bakarsın yarın gebelik testinde çift çizgi görüveririz 😍🤲❤️🥰🥰
Ahben0104_ Egelikiz20 ayy inşallah ben bir kaç gün daha bekleyeceğim daha garanti olsun diye ama sen yaparsan test buraya at olur mu ☺️
Egelikiz20 Ahben0104_ Aminnn güzelim🤲❤️❤️ bakalım test alıp gelmem lazım elimde testte kalmadı 🤣🤣 1 tane var oda bir gebenin günlügü kaset test
Egelikiz20 Ahben0104_ Bende görüyom canımda test kuruyunca çizgi silinmeye başladı hayırlısı bakalım birazdan tekrar ovu testi yapcam canım koyulaşma var mı diye 😉