jalepone Havin49_ yok evlatların için değil oralarla zaten sıkılmazsın arada bunalmak dinlenmek istemek başka bir şey de senin ev kalabalıkmış ua o yüzden dedim ben insan yalnız da kalmak uzanmak boş boş oturmak ister felan diye
jalepone Havin49_ işte herkesin derdi başka oluyor oturan oturmaktan evi kalabalık olan ondan insanoğlu sıkılacak bunalacak bir şeyler buluyor 🫤 Allah sana da kolaylık versin gerçekten
1Ali jalepone çok iyi anlıyorum. Bende acele ettim hep bir an önce doğsun falan diye ama şimdi sen tadını çıkar bu anların yoğun bir temponun içerisine gireceksin ondan sonra hiç sıkılmazsın annesi😻
annebebekelo jalepone hahah bu da çok güzelmiş 😅 misafirler ben hamileyim diye bana hiç iş yaptırtmadılar yorulmadım muhtemelen onun etkisiyle hemen düştü modum yalnız kalınca😅😅
fasulye3 jalepone evlendiğimde çocuk düşünmeyen ben şuan üçüncü yolda elbet sende gelirsin bi tadına bakınca devamı geliyo 🤣
jalepone fasulye3 ben ikiyi de isterim deyince benden önce millet atlıyor biri yapta görelim sonra yapıyor musun diyorlar 😄
jalepone yeliz1923 haaaa tamam ohh bende çok severim iş yerinde kavaltı o zaman bu güne denk geldim afiye olsun 😄