jalepone 1Ali azaldı azaldı ya hem hemen gelsin istiyorum hem doğum yapasım yok korkudan dilemma yaşıyorum 😄 tam böyle fikir karmaşası içine düştüğüm bir zaman dilimi 😄
jalepone Sisihappy al benden de o kadar bende taaa sonra karar verdim yapmaya biraz heyecan istedik hayatımız ds bakalım çok mu atraksiyonlu bir dönem olacak 😄
jalepone kurkmantosuzmadonna ay inşallah kuzum ya öyle duruyor tam böyle güzel zaman da geliyormuş gibi ne sıcak ne soğuk tek sıkıntı bebişim koç burcu olacak büyük ihtimalle o inatçı annesi inatcı bakalım nasıl anlaşacağız 😂
jalepone bebegimle_ben aslında resim yapmayı çok severim de kitap sevmedim ya ama evet tuval yapabilirim bulacağım değişik bir şeyler yoksa depresyona girmek üzereyim 😄
bebegimle_ben jalepone evet resim bende seviyorim boyle boncuklar var yapistiriyorsun gullere kendin dekarasyin yapiyorsun resim boyama bayiliyorum bende renk kesifi cok guzel dene canim ben mandala boyuyorum cok seviyorum muzik acip strese birebir
1Ali jalepone çok iyi anlıyorum. Bende acele ettim hep bir an önce doğsun falan diye ama şimdi sen tadını çıkar bu anların yoğun bir temponun içerisine gireceksin ondan sonra hiç sıkılmazsın annesi😻
jalepone bebegimle_ben evet o boncuklu olanı da görmüştüm ama hiç denemedim açıkçası baya oyalayıcı olabilir de
bebegimle_ben jalepone evet bende var cok guzel oyaliyor ve zaman geciyor sonra inu cerceve yapil asabiluyon duvara bende aldim kelebekli hala yapicam
jalepone bebegimle_ben güzel evime uygun tablo gibi bir şey beğenirsem olur gerçekten doğuma kadar unuturum stres mitres kalmaz böyle incik cıncık bir şey şart bana 😄
jalepone bebegimle_ben çocuğun kız ise çocuk odasına da olur böyle bir şey ☺️ ben de değişik modellerine bakabilirim evet büyük ihtimalle de bu sıkıntı ile hızlı bitiririm 😂