ozgerbas Esma006 çok garipler cidden lab. kız açtı negatif gibi gözüküyor dedi kesinliğini doktor söyleyebilir dedi
busraaaaaaaaass ozgerbas Adetime 5 gün varken kan verdim 0.1 çıktı sonuca göre gebelik yoktu 5 gün sonra tam adet günüm test yaptım çift çizgi çıktı gittim tekrar kan verdim 98.1 çıktı . Adetinize daha varsa adet günü tekrar test yapın bence
Gullllll1907 ozgerbas bence gebesin bende böyle ögrendim 1 hafta vardı reglime sonuç 5 di sonra 2 gün geçti kan verdim 138 çıktı çok erken öğrenmiş oldum
aslmoms ozgerbas 8 gün varsa eğer negatif çıkması normal. 3 gün kala benim negatifti. Bir haftada geç döllnenme olmuş benim
yarenurh ozgerbas referans 0 ila 10 arası diyor bu ibare doğru olamaz bu durumda 2 3 falan da pozitif kabul edilir karışıklık olmuş olabilir net değerini de yazmamışlar bi görüşme sağlamanı öneririm
ozgerbas yarenurh pişman oldum inan zaten özel hastanede verdiğime canım açıklama bile yapılmamıs yani
Gullllll1907 ozgerbas ben regle 1 hafta varken kan verdim 5 çıktı gebeymişim şuan 27 haftalıgım 5 yükselmeye müsait bi sonuç
nevinbulyaman Regl ime 3 gün kala 6.9 çıkto iki gün sonra 46 çıktı bence sizin regli bize daha 8 gün varmış yükselecektir iki gün sonra bidaha test verin hakkınızda hayırlısı olsun inşallah🙏🥰 @ozgerbas
2prensesannesiiii ozgerbas balım gebesin o zaman küçüktür işareti kafa karıştırıyor ben de bi gebeliğimi 4 değerle öğrenmiştim
ozgerbas dchdch ay inşallah ama gittim başka bir özel hastanede daha verdim çünkü buraya güvenemedim hiç
ozgerbas 2prensesannesiiii inşallah canım benım başka hastanede yaptırdım şimdi inşalah sonuc pozitif gelir