ozgerbas kızlar tam olarak anlayamadım negatif mi oluyor beşten küçük dediği için 
myangelson ozgerbas 5 ten küçük çıkmış değeriniz referansı de 0-10 arası pozitif demekmis negatif yani bu sonuç
gebebayan Sonuc u 5 ve üzeri pozitif demek canım seninde 5 çıkmış çok yeni gebeliktir büyük ihtimal emin olmak için birkaç güne tekrar ver beta için kan
ozgerbas gebebayan canım beşin önünde küçük işareti var ama acaba 5 olanları böyle mi gösteriyorlar ki anlayamadım
gebebayan ozgerbas işaret kısmını hiç bilmiyorum kuzum inan betam 260 çıkmıştı benim çünkü . Sen tekrar kan ver birkaç güne bence en iyisi
Gullllll1907 ozgerbas ben regle 1 hafta varken kan verdim 5 çıktı gebeymişim şuan 27 haftalıgım 5 yükselmeye müsait bi sonuç
Esma006 ozgerbas gri alandasin aşkım döllenme yeni olmuş çok ama çok yeni öğrenmişsin chatpg sorabilirsin sordum ben bu şekil cevap aldım iki gün sonra tekrar kan ver diyor
Esma006 ozgerbas ara sor ama nederlerse desinler iki gün sonra kan ver sen belki de kimyasal gebelik yaşıyorsun bilemezsin mesela bu 5 sonuç 2 ye fln düşerse yada 0.0 gibi sayılara düşerse kimyasaldir bu