bmkl Kızlar kısır için soğanla salçayı kavurunca mı daha iyi olur yoksa direkt salçayı kavurmadan yoğurunca mı?
Mege_Adanisa bmkl salçalı soğanlı kavurunca 😁önce yağda soğanı kavur sonra salçanı at kapatmaya yakın istediğin baharatları at
semosderler2 bmkl ben soğan ve salçayı kavurup yapıyorum koyacağım baharatları da oraya ekleyip bulgurun üstüne ekliyorum yiyenlerde beğeniyor
Selinselinselin bmkl ben bulguru ıslatırken salçalı suyla ıslatıyorum. Kuru soğan yerine çiğ sarımsak koyuyorum. Eskiden et bulyonda koyardım ama sağlıksız diye bıraktım.
nuriyegcl Salçayı kavurmadan koyunca o çiğ salça tadını alıyormuşum gibi geliyor bence soğan ve salçayı kavurup atınca daha lezzetli oluyor 🥰
Cansuuuucan bmkl ben soğanı salçayı baharatlarıyla kavurup bulguruda kurudan ekleyip göz kararı sıcak suyla pişiriyorum 5 dk sonrada yeşillikleriyle karıştırıyorum. Herkes böyle yapmıyor biliyorum ama bana aşırı pratik ve lezzetli geliyor böyle 😅
htc5858 bmkl yağ soğan salça baharatlar hepsini bir kavurup öyle koyuyorum bulgura daha güzel oluyor içini yakmıyor böylelikle, salçanın çiğ kokusu da olmuyor kesinlikle kavrulmalı 😊
buse2507 bmkl biz hataylıyız orijinalı asla kavurulmaz zaten beyaz soğan da girmez. Salça yeşil soğan maydonoz nane girer
Aykerny buse2507 canım uzun zamandır acayip hatay kısırı çekiyor eve gidince bugün yapacağım tarif alabilir miyim sizden yakalamışken 😍💕