Joye yenianne_adayl sezeryan oldum bu arada elbise tipi gecelik tavsiye ederim. Alt ust pijama takimi asla giymedim. Hem kontroller icin hem sizinti icin filan en iyisi gecelik
hilal858_ yenianne_adayl https://ty.gl/vi7f271et1qqg Ben bunları aldım. Lacivert renginden aldım beyaz almak istemedim kanlanirsa birde çıkmazsa içim acır diye 😂 evde giymelik normal ekstra gömlek tarzında aldım. Normal gecelikler benim hep önleri kapalı almıştım 🙄
yenianne_adayl bademli_puding normal doğum dusunuyorum ama kendime bakinca ben normal doguramam diyorum 🤦♀️ elbise seklinde almayi dusunuyorum ama bacaklarim sicaktan terler birbirine surterse herseyi dusununce beynim karisiyor
Elisa0110 yenianne_adayl ben Bi iki tane pijamalı takım bide Bi tane elbise almayı düşünüyorum hiç anlamıyorum bu işlerden de yaa 😏
fundiiim yenianne_adayl sezeryan ise ilk gün gecelik daha rahat oluyor pansuman yapılırken wc ihtiyacında yürüyüşlerde rahat oluyor ama eve geçince pijama daha rahat olabiliyor tabi hangi ay doğumun olacak canım mevsimde önemli
Yazmelegi_ yenianne_adayl ben sezeryan olcam ilk kalkış için uzun elbise giycem. Sonrası için siyah takım gecelik aldim düğmeli olandan
KoalasMom yenianne_adayl İlk doğumum sezaryen oldu elbiseli takım aldım çok rahat ettim pijamayı giy çıkar zor oluyor dikişlerle, bu doğumumda da elbiseli tercih edeceğim yakaları geniş oluyor emzirirken sorun yaşamadım hiç
Havin49_ yenianne_adayl ilk doğumum normal ikinci doğumum sezeryan oldu ikisinde de pijama takımı giydim
twobabymomm yenianne_adayl ben alt üst pijama tercih ettim normal dogumdu pijamami indirdim baktı hemşire 🫣
ikincibahar_08 yenianne_adayl ben bir tane elbise 2 tane normal önden düğmeli takım aldım. İkinci doğumum olacak normal doğum yaptım normal doğumda elbise çok rahat oluyor çünkü sürekli açıklık kontrolü yapılıyor giy çıkar zor olurdu o yüzden bir tane elbise pijama aldım
yenianne_adayl ikincibahar_08 bende suan bir elbise bir pjama almayi dusunuyorum aklim karisti hangisi lazim olur veya eahat olursa artik