Selenay147 Kızlar selam maalesef trasnferımmolumsuz sonuclandı embrıyom kalıtem ıyıydu rahmım ıyıdyı ama olmadı sımdı embryomda yok en bastan opu olucam ıkıncı transferı olumlu sonuçlanan var mı
purpoles Selenay147 bugün daha 5.gününmüş beta henüz kana bile geçmez ki 8.gün test yapıp negatif alıp 10.gün pozitif alanlar var lütfen kendini üzme.
mom28_ Selenay147 ama çok erken neye göre bu kararı verdiniz modunuzu düşürdünüz daha kana bile gecmemiştir tuttuysa bekleyin lütfen
buse76 Selenay147 kız neye olumsuz sonuçladnı diyorsun daha 5. Gün olumsuz diyebilmen için 10 Günü görmen lazım bii dur hele niye bu kadar stres yaptın ki 5. Gün kan mı verdin ben 9. Gün öğrendim 60 la 5. Gün kan verseydim belki benimde. Negatifti
Aaayseeert Selenay147 5. Günde olumsuz oldu demen bana da biraz garip geldi canım açıkçası çünkü doktorlar bile söylüyor 10 gün dolmadan test kan vs vermeyin diye . Belki anca kanında belli olacak çok erken olumsuz demen için
mom28_ Selenay147 asla ilaçlarınıza aynı devam edin aksatmayın doktorunzda cok kızar bırakırsanız bu sürecte
yagmur2026 Selenay147 diğer postlarınıza bakıncada süreç içinde de çok stres yapmışsınız. şimdide aynı. 5. gün herkes doğru sonuç alsa doktorlar 10-12 gün bekletmez. kendinize ve içinizdeki hücreye zarar veriyorsunuz böyle. sakin olun, doktorunuzu dinleyin.
purpoles Selenay147 tüp bebekte var zaten. Doğal gebeliğin gününü bilmiyoruz sonuçta sabredin sağlıklı beslenin ilaçlarınızı eksiksiz alın
lol Ben ilk tüp bebek yaptırdığımda 8.günde öğrendim 2.de 7. Günde öğrendim çok çok silikti zor gözüküyordu 5. Günde yaptıysan daha ne idrara ne kana karışır çok erken yapmışsın en az 9 10 günü bekle ilaçlara devam et inşallah pozitifi görürsün canım
mom28_ Selenay147 test yapmıssınız onu sormak istemiştim ama negatifte olsa ilaçları sakın bırakmayın ben ilk denememde 9.gün kanda negatifti gördüm yinede ilaca devam dedi kabul etmediler bırak demediler o yüzden siz sakın bırakmayın
Selenay147 mom28_ tamam 😊 bakalım ınsallah ıkıncı transferım olumlu olur en bastan yumurtam toplanacwk