penbe_karisi Geri sayım başlasın 😍😍😍😍😍😍😍😍 günler hiç geçmiyor yaaaaa cildiricamm 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹 biran önce doğsun istiyorum yavrukuşum 🥹🥹🥹🥹
Mamiko_2020 penbe_karisi aayyyy son 5 🥲🥲🥲🥲🥲🥲bedenen varım ama ruhen yokum 😂😂çookkkk karışık duygular içerisindeyim 🥹🥹🥹
penbe_karisi beautiful_ oyyy yerim yerimmm darısı sanaaa inşallah çiçeğim 💋💋💋💋💋kız günler gecmiyorrrr gecmiyorrr 🥹
Mamiko_2020 penbe_karisi aşkımm bana çabuk geçti zamannn sanki dün hamile oldugumu öğrendim gibi 🥲🥲😂😂😂😂yada Yenidoğan döneminden korkuyorum sanırımmm,ilk kızım çookkk zordu çünkü 🥲🥲🥲🥲
penbe_karisi NEHIR15555 🤣🤣🤣kizzz sanki yıllardir hamileyim gibii 🤣🤣🤣🤣Allah yardımcımiz olsunnn seninkide az kalmış canım🥹🥹🥹
sevaldqn1 penbe_karisi sıkkk dişiniii ilerde de ben cok pismanim icime sokmak istiyorum tekrar dersen görcem seni ajalsjajlajxkaksid
penbe_karisi sevaldqn1 🤣🤣🤣🤣ahah yok kizzz zor çıkarttım derim bu ağrılardansa yaramazliga katlanirim 🤣
Sezgin penbe_karisi ayy benimde son 10 yarın yatış verdi doktor hastaneye suniyle doğumu başlatacak kafam çok karışık😵💫
Ha1999 penbe_karisi sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim benimde son 52 gün kaldı 🤲🙏🌹