handan3958 mervebedir Bnde tam 38+0 oldum heyecan merak herşey var bir haftadr hurma yemeye başladım çömelme hareketleri yapıyorum bugünde ahududu yaprağı aldım çayını içmeye başlıycam bakalım hayırlısı bilinmemezlik çok zor bişey ya insan bilseki şu gün doğuracağım ne güzel olur neyse sağlıkla sıhhatle kolaylıkla en hayırlı ve güzel vakitte gelsinler bebişler aminnn 🤲🏻🥰
Bbgg mervebedir aynıymışız 🥹 heyecanlıyım oğlumla tanışmayı bekliyorum biran önce sağlıkla gelsin istiyorum hem de korkuyorum doğum vs
mervebedir Merveee6 Korku bende de var. Ama bir an önce sağlıklı bir şekilde bebeğimi kucağıma almak istiyorum.Ara ara sancılardan dolayı hastane ziyareti oluyor. Bir şey olacak diye korkuyorum. O yüzden bir önce sağlıklı bir şekilde doğsun istiyorum.
handan3958 Es07 aramızda 3 gün var bu tarz postlarda hep karşılaşıyoruz çok merak ediyorum bakalım sen mi önce doğuracaksın ben mi 🤣🤣🤣
Es07 htc5858 bizde 38 doğar diyoruz ama burda okuyorum erkek bebeklerin hep 40 veya 41 hafta doğmadı yazıyorlar 🤷🏻♀️
Es07 htc5858 Haydi hayırlısıyla inşallah 🤲🏻 Temizken gelsin diye dua ediyorum 🥺 Sende benim gibi kaygılanıyor musun? Ağda yaptırıyorum sık sık
htc5858 Es07 hemde nasıl, doğuma temiz gitmek istiyorum inşlh bende diğer doğumlarıma iyiydi hep hazırlıklı gittim inşlh buda öyle olsun istiyorum, doğum sonrası da rahatlık oluyor malum, kanamadan dolayı temiz olrsa daah iyi oluyor
Es07 htc5858 Allah razı olsun canım inşallah hepimizde sağlıkla kolaylıkla kavuşalım hayırlarla gelsinler 🌼