Deleted33000 GirlandBoy_Mom evet var ama yemiyor bacım bişey buda abisi kılıklı olacak yeme konusunda beni zorlayacak belli
meryossss Deleted33000 dış döneminde istahsizlik yaşamadık kuzu biz Allah’a sukur iştahı açık bı bebekti halada öyle kendisini görsen hiç yemiyor mu dersin zayıflığından ama her kelimesi mama mama 😂😂😂😂
meryossss Deleted33000 gör ama sanki hiç yemek yememiş aç birakiyomusum gibi sabah kalkıyor direk mama diyor çok komik 😂😂😂 gözler sis mama mama
LadyX Deleted33000 canım tam 6.aydan selamlar 😅 Duru hanımın alttan ikinci dişi de çıkıyor. Bugün çoook mızmızdı 🥲 kıyamam canları çok yanıyor sanırım
eslem2121 Deleted33000 emin değilim aşko ama şimdi baktım geçen sene bir kuşak bitmiş bu kuşak betaymış 2025 ten sonra doğanlar betaymış
Deleted33000 Bu0 yaa bakayım canım ona bende ağrı kesici veriyorum çok zorlandigimda o da iyi de sürekli biseylerde vermkek istemiyorum açıkçası
meryossss Deleted33000 şey yapabilirsin ağrısını alsın fiye taze soğan veriyoduk biz eline kemiriyodu
beautiful_ Deleted33000 ben oğlumda yaşamadım ama huzursuz olduğunu yemektense memeye abandıklarını biliyorum anneyi sömürüyorlar resmen 😂😂😂
Deleted33000 beautiful_ deniyorum aşko mesela ekmeğin içini yemek suyuna baniyorum bazen yiyor bazen yemiyo
Deleted33000 meryossss bende pirasam vardı bahçenin onu verdim de hep parçaladı boğazına kaçar diye daha vermedim😂😂