Deleted33000 hd_d bolca sabır ve dirayet gerekiyor çünkü bebek seni yönlendiriyor canım bız onlara ayak uyduruyoruz
hd_d Deleted33000 Yaaa ayy insan ne diycegini de bilemiyor burdaki hersey aslinda bize ders niteliğinde
Deleted33000 GirlandBoy_Mom eve tbitanem sendin gerçekten bende hem kendime hemde sana çok üzüldüm o sıralar resmen senle aynı hisleri yaşadım içimde❤️❤️❤️❤️
GirlandBoy_Mom Deleted33000 bizi biz anlarız zaten gerçekten bazen halen biberon vermekte zorlanıyorum direniyor artık delirmemek elde değil
Deleted33000 hd_d evet kuzum dediğim gibi iki çocuk büyüttüm ozamanlar kv ile beraber oturyoduk o bile buna hayret ediyor düşün 😂😂😂değişik anam bunalr
Deleted33000 hd_d amin bacım olmadı sağlık ocağına goturecem doktorumuza danisacagim odaraki doktoruma güveniyorum
eslem2121 Deleted33000 emin değilim aşko ama şimdi baktım geçen sene bir kuşak bitmiş bu kuşak betaymış 2025 ten sonra doğanlar betaymış
hd_d Deleted33000 Ne yapcaklar ki askm yani zayifladi gobusu falan gitti demissin onla alakali oldugu icinmi
Deleted33000 GirlandBoy_Mom evet var ama yemiyor bacım bişey buda abisi kılıklı olacak yeme konusunda beni zorlayacak belli