badeki suzan1234 153 aradım gebeyim dedim 20 haftada ve 30 haftada iki karton eşya geldi 1 kartonda park yatak var 2. Kartonda bebeğe dair esyalaar. İstanbulda yaşıyorum
tugba0305 badeki İstanbul içeriği güzelmiş.Adana da kuzenime verdiler hiçbir ürünün markası yok sırf paket verdik demek için vermişler (( yanlış anlaşılmasın Prima Bebek bezi beklenmiyor tabi ama ıslak mendilin bile markası yokmuş ))
suzan1234 tugba0305 İstanbul’da da evi barkı olana verip kirada olana vermedikten sonra ili bi paket vermelerinin bi anlamı kalmıyor ki
sevdnu bende başvurdum kiriterlere uygun değilsiniz yanıltı geldi neye göre diyorum cvp yok çok sinir bozucu
denizz57 ben istanbul büyükşehir sitesinden başvuru yaptım 20 haftamda 26 hafta olduk hala gelmedi doğum bekleniyor yazıyo gelirmi acaba
Meleekdincc Ben 18 haftada başvurmuştum 28 haftamda geldi doğum bekleniyor yazıyordu bende neye göre verdiklerini anlayamadım ama bir türlü Instagram da fenomenlere hep çıkmış keşke gerçekten ihtiyac sahibi olanlara çıksa
tubiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tugba0305 ariyosun 153 ü o seni yönlendiriyor bazi sorular soruyor sana kaç çocuğun var kiradamisin üzerine bişey varmı vs vs
suzan1234 Aleyna_Muzaffer paketi alanların hem evleri hem arabaları var daha neleri neleri yinede verdiler belki baikasının üstündedir ama böyle bi kriter olmaması lazım Demekki hile yapabilen de oluyomuş
Aleyna_Muzaffer suzan1234 üzerine olan direk red yiyor ayrıca sosyal yardımda kaydınız olması gerekiyor ev araba olanlar tapu başkasına aittir öyle yapan bir çok insan var zaten