suzan1234 İstanbul belediyesinin yenidoğan destek paketine başvuru yaptım reddedilmiş böyle olup tekrar başvuran varmı
yahya2024 suzan1234 eşinin adına başvuran vardı ama ben denedim zaten kayıt mevcut adıma diye tekrar başvuruyu kabul etmedi onlar nasıl yapmış bende mersk ettim doğrusu
ezgi3452 suzan1234 Ben 22. haftamda başvurdum 33 haftalık olmak üzereyim hala gelmedi. Doğum bekleniyor yazıyor 🤷
tugba0305 tubiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kimlik veya doğum belgesi istiyor online başvuruda nasıl yaptınız
suzan1234 cylnboran04 yenşdoğan destek paketi içinde beşik bez reflü yatağı sulak mendil pıset baya bişey var
suzan1234 cylnboran04 ben 20 de başvuramadım 21 hafta seçeneği vardı reddedildi tekrar başvursam olurmu acaba
cylnboran04 suzan1234 arkadaşım 2 defa başvurdu red edıldı sız dırek 153 arayın bence onlar detaylı bilgi veriyor
suzan1234 cylnboran04 aradım dineden reddedildiğini bilmiyorlarmış şikayeti oluşturdum dönüş yapacaklarmış
tubiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tugba0305 ariyosun 153 ü o seni yönlendiriyor bazi sorular soruyor sana kaç çocuğun var kiradamisin üzerine bişey varmı vs vs
suzan1234 devaa1 bizm yan komşumuz evleri var arabaları var gözümün önünde geldi evine paket ben kiracıyım bana uygun bulmamışlar neden diye şikayet oluşturdum kriterlere uygun olmadığınızdan reddedilmiştir diye mesaj geldi