zynp92 sarilale123 hiç alakası yok haftasını söylediğimde direk hemen Altan bakacağız diyor bende anlayamıyorum
dilan_dilan zynp92 korkutmak istemem canım ama benimde birden bire kesildiğinde kalbim durmuştu 8+3 de 😢 sen bence bi doktora görün inşallah iyidir kuzum bir sorun yoktur 💖
zynp92 dilan_dilan basın sağolsun canım 😔🙏peki kontorle ne zaman gitmistin ne zaman öğrendin kalbinin durduğunu benim gibi belirtilerler gidince mi hissetin
zynp92 nuran7890 ya işte herkeste olmuyor kusma felan bende coktu yani öyle böyle değil 6 kilo verdim birden bire bir gün içinde kesildi gitti
nurellaaa__ zynp92 oda çok saçma bunun için altan mi bakılır ne değişik 8 hafta ultrason için uygun bir hafta oysa ki
sarilale123 zynp92 bana ilk alttan baktı haftam küçüktü sonraki hafta idrara sıkışık gelirsen karnından görürüz dedi öyle de oldu
dilan_dilan zynp92 hayır bben kontrole gittiğimde tesadüfen öğrendim canım sen naptın bebiş nasıl iyi mi🥰🙏
zynp92 sarilale123 benim 8+6 normal doktora çıktığımda 6+2 ydi karından baktı kalp atışını felan dinledim acile gittim 7+5 Altan baktı direk herşeyi görmem lazım dedi acilde genelde öyle yapıyorlar galiba ztn gitmeyeceğim normaldir belki boşuna endişe yapıyorum
sarilale123 zynp92 olabilir haklısınız acile gitmedim ben bu haftalarda. İnşallah öyledir içiniz rahat olsun hamileler yusuf suresini çok okusunlar diye duymuştum açın dinleyin insan rahatlıyor
zynp92 sarilale123 aynen hep açıyorum namaz kılıyorum çok şükür işte bjr kere yaşayınca hep vesvese yapıyorum hakkınızı helal edin sizde sorularımı cevapladiniz teşekkür ederim 🥰🙏
sarilale123 zynp92 insan korkuyor size hak veriyorum burda kalbi durdu postlarını görünce mesela bende etkileniyorum, Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah, helal olsun tabiki 🌸🌸