zynp92 Kızlar 8+5 günlük hamileyim 3 haftadır çok yoğun kusmam vardı yani günde kaç defa çıkıyordum hatırlamıyorum o derece neyse bu iki gündür belirtilerim birden Cat diye kesildi bu normal mi birden bire daha önce 4 aylık kaybım var .
nurellaaa__ zynp92 yani klişe olacak ama doğru olan yinede hastaneye gitmeniz böyle Hassas konuları tahmini cevap vermek doğru değil bence
Fizikcifizik zynp92 cok normal. Bende sizin gibi endiselenmistim ama sürekli devam etmiyor artıp azalıyor.
zynp92 nurellaaa__ her gitmemde Altan bakıliyor 7+5 iken gitmiştim en son acile kusmam çok olduğu için şimdi tekrar gitmek istemedim açıkçası ama korkuyorum da
ayse_000 zynp92 hormonlar inişli çıkışlı olduğundan kaynaklı benimde öyleydi korkuyordum hep acaba bişey mi oldu diye eminim iyidir bebiş strese sokma kendini
zynp92 sarilale123 sürekli gitmekte istemiyorum açıkçası 7+5 iken gitmiştim acile çok aşırı kusmam var diye birde her gitmemde Altan bakıliyor böyle devam ederse mecbur giderim
nurellaaa__ zynp92 oda çok saçma bunun için altan mi bakılır ne değişik 8 hafta ultrason için uygun bir hafta oysa ki
Fizikcifizik zynp92 ama ben soyle soyleyim ben ikinci bebegimin 10 haftalikken kaybettiğimde bir tane belirti olmadi. Aynı diğer haftalar gibi hamile belirtileri devam ediyordu. Yine de bir gidin içiniz rahat etsin
ayse_000 zynp92 içinin rahatlaması için acile gidebilirsin ama şuan normal bulantın bazen olur bazen olmaz hormonlardan kaynaklı
zynp92 necla_35 evet iki sefer gittim ikisinde direk Altan bakıliyor o yüzden gitmek istemiyorum bekleyeceğim ins bişi yoktur
zynp92 Fizikcifizik evet bende önceki kaybımda 2 hafta ölü olrak tasimisim kanamam bile yoktu belirti olmuyor malaseffff 🙏
fatmaa51 zynp92 vücut hamileliğe alıştığı içinde gidiyor belirtiler Bazende 1 hafta sonra geri geliyor benim göğüs ağrım gitti birdaha gelmedi 12.haftada gitmisti önceki düşüğünüzün sebebi neydi