neseee_ yaseminis bence sizin çocuktan önce bu problemsizini çözmeniz gerek çünkü bi kadın için can sıkıcı bir durum eşi tarafından arzulanmamak kötü bir his kocam bana 2 gün yaklaşmasın benim hemen modum düşer açıkçası
yaseminis neseee_ yani benim de düşüyor hiç hoşuma gitmiyor doktora git diyorum randevu alıyor gitmiyor
QueenBahar_ yaseminis yanlış anlamayın ama kendini başka şekilde tatmin ediyor olmasın O olmasa bile neden isteksiz Dr felan gitti mi hiç peki
Deleted33000 yaseminis ahahsjshdghdjdjdb ay çok güldüm yaw tövbe yarabbim ya ne kadar üşengeç aceba aslan burcu mu eşin
yaseminis Havin49_ bir kızımız var evde sadece yüzünü yıkar o kadar ama dışarda ben bakmam o bakar hep
shrbnkrks yaseminis eşinize diyinki leylekler getirmiycek çocuğu bizim gibip kasaptan almamız gerekiyor 😂🤦🏻 Allah’ım bu erkeklerin kafa yapısından biz kadınlarda istiyoruz çok rahatlar
papatyakokulugece yaseminis sen çocuğun nasıl yapıldığını biliyor musun acaba de gökten yağmur misali düştüğünü mü sanıyorsun de 😂😂😂