yaseminis Eşim ikinci çocuğu istiyor ama leylekler getirsin istiyor galiba yani öpmeye bile üşeniyor çok isteksiz böyle prensesler başka var mı
Havin49_ yaseminis yorumlarınızı okudum ve tabiki kadın olarak ihtiyaçların var senin de ama ben sürekli beni red eden benim zorumla ayda yolda bir birlikte olan adama çocuk yapmam
annekiz6141 yaseminis ay seslı güldüm 😄😄😄😅😅😅😅😅😅 hahahahahha 😅😅😅 askım de gece 00:00 da kapıyı aç leylekler ıkıncı çocuğu getirmiş olucak de bakalım ne dıcek djshshs
yaseminis Fatmanur_0416 bilmiyorum ikinci hamileliğimde 9 ay boyunca sadece 3 kere falan oldu hiç bir sıkıntı olmamasına rağmen
Fatmanur_0416 yaseminis değişik bir durum hani çocuk isteyip de ilşki olmaması garip belki hamileyken çocuğa bişey olur düşüncesiyle yaklaşmamıştır şort giudiğinde bile böyle giyinme demesi de garip neden böyle ki anlamadım
yaseminis deletedmom43191 yani sadece istiyerek olmuyor işte valla bilmiyorum ne yapacağımı mesela çoğu erkek dikkat çekici gecelikler sever ben şort bile giysem böyle giyinme der
Havin49_ yaseminis yani çocuk yapmaya üşenen bakımında destek olmaz tüm yük omuzunda olması bence çok yorucu
yaseminis Havin49_ bir kızımız var evde sadece yüzünü yıkar o kadar ama dışarda ben bakmam o bakar hep