yildiz93 anstzist kan testinde yanılma olmaz pozitif tebrikler 🙏🏼 2 günde bir aynı yerde kan verip yükselmesini takip edin mutlaka iki katı artması lazım sağlıklı bi gebelikte
kumsalanne anstzist kanda yanılma olmaz hayırlı olsun 💖 yükseliş takip et 2 günde kan ver. Em az %60 artması gerekiyor
ballim_dunya anstzist ay pozitif canım tebrikler ama asıl olan artış olması inşallah olur hayırlı olsun 🤎🤎
selenhuseyin kumsalanne En az ℅60 değil beklenen ℅60 artması gerekiyor 2 katı yani çok fazla orantısız yükselişte de düzensiz beta diyorlar
anstzist dchdch adet gününden 3 gün önce erken gebelik testi yaptım silik çıkmıştı. Dün de yaptım negatif çıktı. Bugün adet günüm tekrar yaptım gene silik çıktı. Kan verdim pozitif gördüm
damla644 anstzist anstzist hayırlı olsun benim oğlumda aynı 6 yaşında şimdi hamileyim bende 231 değerle öğrendim şimdi de değer yükseliyo mu diye bakıyoruz
Melike3506 anstzist ilk değerin hiç bir önemi yok önemli olan sağlıklı bir şekilde artması canım her gebelik her değer farklıdır
anstzist Melike3506 teşekkürler 🙏 2. gebeliğim bu ama oğlum 6 yaşında unutmuşum resmen hamileliği sjsj arada zonklama şeklinde bi ağrı giryor kasıklarıma, tedirgin ediyor beni 😅