byzcvker99 bebek arabası ilk joie marka aldım arkalı önlü 1 yaşına kadar onu kullandım sonra değiştim joie marka yan yana olanı aldım. Yan yana alma çok yer kaplar hiç bi yerden geçemezsin dediler diye ilk onu almadım ama her yerden geçiyor çok daha hafif ve kullanışlı kesinlikle yan yana bir model tavsiye ederim. Arkalı önlü olanlar bi çocuk hep arkada oluyor önünü göremiyor beslemek için ek gıda veya biberonda dışarıdayken çok zor yan yana olunca alıyorsunuz karşınıza ve çok daha kolay oluyor ikisi eşit şekilde önlerini görüyorlar. İlk 4 ay ana kucağı kullandım çok fazla çıkmadık zaten o yüzden pusetli bebek arabasına ihtiyaç duymadım poşetleri ayriyeten aldım. Beşik için ilk 2 ay aynı park yatakta yattılar yan yana içine reflü yatağa koydum iki tane çok kaybolmasınlar diye. 2 aylıkken odalarına geçirdim odalarında tek kişilik Monntesori yatak yaptırmıştım öyle yan yana yattılar 9 aylık olana kadar sonra tehlikeli olmaya başladı birbirlerinin üstüne falan çıkıyorlardı o yatağa söküp 2 park yatak koydum yan yana 1 yaşındayken de odalarına özel yatak yaptırdım 2.60 a 2 yatakları yerden ve ortadan bölmeli beraber yatmak istediklerinde çıkarıyorum bölmeyi ayrı ayrı yatmak isterlerse bölme oluyor ve ikisinin de kendine göre alanı oluyor. Yatak için keşke ilk baştan beri bunu yapsaydım hem uzun ömürlü hem gece bile yanında falan yatmak isterseniz beslemek için vs çok daha pratik. İkisinin de ayrı ayrı kapısı var yürümeye başladığında kapıyı kapatıyorum yatağın çıkamıyorlar