beautiful_ hilalaselll4 bı ara felaket oldu yemek yememle kusmam bir oldu ara ara oluyor geçen bile vardı ama hissiyat da beni çok yoruyordu yemek kokusu tavuk özellikle 🥺
hilalaselll4 beautiful_ ayy kusma çok zor kızımda iki kere fln tek kusmuşumdur ama bulantı çok vardı bunda daha yok erken zaten
hilalaselll4 asil15 ayy çok isterim erkek olmasını eşim gibi bir oğlan kızım bana benziyor çünkü yorumun için çok teşekkür ederim 💖💕
beautiful_ hilalaselll4 valla olsa çok sevinirim inan ki ❤️😀senin erkek olur oğlumda geç ve az kustum
Sevgiiss hilalaselll4 5. Hafta başladı günde 10 dan fazla kez kusuyordum ayyy çok kötüydü inşallah başlamaz canım
Sevgiiss hilalaselll4 kız ama ilki erkekti onda da aynıydı doktor hastanede yatırmak istedi kan değerlerim çok kötü olmuştu ama oğlumdan dolayı yatamadım 16-17 hafta gibi rahatladım şükür
nevinbulyaman Şuan 7+1 deyin 5. Haftadanın başında başladı ve inanın hiç güzel bişi değil koku hassasiyetimde bi haftadır var
ikiprensesannesi___ hilalaselll4 benim üç gebelikte de bulantım olmadı arada tiksinme falan olurdu o kadar bulantı olamaması daha güzel ya 😁
karayelll İkinci gebeliğim 7 haftalikti başladı 13 14 e kadar sürdü sonra duzeldim bazen arada midemi bulandıran bsie olursa kusma oluyor ama koku hassasiyeti halen devam ediyor çok yoğun olmamak şartıyla
Fatmanur_0416 hilalaselll4 6.haftada başladı 14 de bitti ama çok kötüydü aç uyuduğum zamanlar dahi oldu inşallah yaşamazsın