hilalaselll4 Kızlar 4+5 im daha bulantım yok arada çok hafif oluyor belirti olarak kasık ve bel agrim oluyor o kadar sizde durumlar ne
hilalaselll4 myangelson ayy baklm benim ne zaman olur ya da olmaz bulantı olmayınca insan bi endişeleniyor kızımda hatırlamıyorum
bmkl hilalaselll4 İnşallah sizde hiç olmaz çünkü çok kötü bir şey bir de koku hassasiyeti başladı o daha fena 😬
beautiful_ hilalaselll4 benim ilk gebelikte hiç bilmiyordum 5+5de öğrenmiştim gebe olduğumu 6. Haftadan sonrada başladı bunda ise 5 haftalık falan başladı
Fatmaa_mehmett Üçüncü gebeliğim.6 da başladı ,şuan 16+5 hala devam ediyor hele baş ağrısı olduğunda direk midem bulanıyor.direk kusuyorum diğerlerinde sadece sabah bulantılarım vardı bunda gün içinde yine oluyor.
hilalaselll4 Fatmaa_mehmett cinsiyetleri ne kızımda geceleri daha çok bulanıyordu baş ağrısı tavandı zaten😅
asil15 hilalaselll4 belki erkektir annesi artı hepsi bir olmazki cinsiyet aynı bile olsa sakin etkilenmeyen bazen duyabilirsin yada okuyabilirsiniz kalp atışı olmayınca mide bulantisi olmaz diye öyle bir şey yok
beautiful_ hilalaselll4 bı ara felaket oldu yemek yememle kusmam bir oldu ara ara oluyor geçen bile vardı ama hissiyat da beni çok yoruyordu yemek kokusu tavuk özellikle 🥺
hilalaselll4 asil15 ayy çok isterim erkek olmasını eşim gibi bir oğlan kızım bana benziyor çünkü yorumun için çok teşekkür ederim 💖💕