gizemylmzz betulmommy valla bende sağ tarafa dönünce nefes almam zor geliyor rabbim sabır versin bize sağ salim kucağımıza alıp rahata erelim 🤲🏻😁🥹🤍
gizemylmzz miniminnacikk bende bazen öyle diyorum uyumayip otursammi diye bebiş uykusunu getiriyor insanın 😁
gizemylmzz parildayanyildiz2 ahahah evet çok ozleyeceksiniz göbuş çıkınca karında bir ağırlık oluyor dönmek kalmak hele yerden birşeyi kaldırmak fena zor oluyor tadını çıkart 😁🥹
parildayanyildiz2 gizemylmzz kesinlikle öyle🤭ilk gebeliğimde ağırlaşmadım ama bunda 12 haftalık olmama rağmen bir ağırlık var üstümde nedendir bilmiyorum 9.ayda yerimden kalkamam heralde😁
2bebekbiranne55 gizemylmzz valla bu saatten sınra nası uyuyabilirsem öyle uyuyorum sağ sol sırt üstü belim hiç belli olmuyor nası rahat edeceği en rahat zamanda çok ağrıyor en rahatsız pozisyonda rahat ediyor 😅
gizemylmzz 2bebekbiranne55 ahahaha gerçekten öyle artık mecburen öyle yapicaz bazen durumlar değişiyor 😁😁 sağ Salim kucağımıza alalim bebişlerimizi🤍🌸
gizemylmzz reys ben sırt üstü hiç nefes alamıyorum karnım batıyor sol tarafa istemeye istemeye yatmaya çalışıyorum doktorlar solu öneriyor diye bakalım ne olacak
gizemylmzz yasemincel65 ahahaha aynı durumlardan müzdaribiz valla gece gunduz bin defa uyanıyorum o yüzden uykusuz kalıyorum rabbim sabrini versin sağ salim kucağımıza alalim minnaklarimizi😁😌🥹
mavisim25 kızlar ben sola yatıp uyusam da her uyandığımda kedimi sağ tarafa dönük buluyorum böyle olanlar da var mı 😰
gizemylmzz mavisim25 ben kendimi sola yattığımda her uyandigimda dümdüz yatarken buluyorum batmam oluyor normal galiba 🥲
beyzakzlrmk gizemylmzz aynenn bende sola yatıyorum sureklı sırt ustu yatsam nefesım kesılıyor saga yatsam kalçama bır kramp gırıyor aglıyorum oyle kalıyorum eşimi uyandırıyorum ki o benı cevıyor yoksa kıtlenıyorum oyle 🥺
gizemylmzz beyzakzlrmk valla bende öyle eşim sürekli uyanıyor beni çeviriyor yoksa bel ağrım batmam oluyor 🥹
Kupp97 gizemylmzz ben sağda daha rahat ettim hamileliğimin sonuna kadar da sağ tarafta yattım valla. Kendinizi illa solda yatıcam diye zorlamayın sadece düz yatmayın yeter.gerçi son zamanlarda düz yatabilen var mı bilemiyorum😇
gizemylmzz Kupp97 düz asla yapamiyorum nefes alamıyorum sağa dönük yatınca kolum uyuşuyor bi sol bir sağ döndürmeye çalışıyorum valla 🥹🥲