gizemylmzz Kızlar günaydın sol yanıma yatmaktan sürekli bel ağrısı ile uyaniyorum anne olmak hem çok güzel hem çok zor
Busramom_35 gizemylmzz Günaydınnnn. Ayy hiç sormayın gerçi ben solda değilde sağ tarafta daha rahat yatıyorum ama genelde solda da yatmaya çalışıyorum ama mahvoluyorum sanki üzerimden tır geçmiş gibi oluyo o tarafım ütü yapılmış gibi dümdüz😂😂
flz3576 gizemylmzz günaydın sol da sağda da uyuyabilirsiniz bunun bi sakıncası yok uyku düzeniniz de kalmaz sadece sırt üstü yüz üstü istesek te uyuyamayız ama sağ sol uyuyun bi zararı yok 2. Gebeliğim hep doktorum sorun olmaz demişti
gizemylmzz Busramom_35 ahahaha gerçekten aynı şeyleri yaşiyormuşuz ben sağ tarafa yatmayı çok severim ama sola yatmaktan uyanınca her yerim ağrıyor 😁😁 doğumdan sonra rahat rahat yatarız inşAllah sağımıza
Kupp97 gizemylmzz ben sağda daha rahat ettim hamileliğimin sonuna kadar da sağ tarafta yattım valla. Kendinizi illa solda yatıcam diye zorlamayın sadece düz yatmayın yeter.gerçi son zamanlarda düz yatabilen var mı bilemiyorum😇
gizemylmzz Elisa0110 valla benimde doktor magnezyum yazdı içmeyi unutuyorum sürekli yorgun uyanıyorum
reys flz3576 istesem öyle güzel sırt üstü uyurum ki. Bazen 10 dk bari böyle yatayım diye dönüyorum bi uyanıyorum saatler olmuş sonra istemeye istemeye sola dönüyorum. 36+5te bile hala sırt üstü çok rahat geliyor bana
betulmommy gizemylmzz ben soluma yatamıyorum ya nefes alamıyorum sanki hep sağıma yatıyorum gece dönmekten uyuyamıyorum zaten deliksiz uykularımı özledimm🤣🥹
gizemylmzz betulmommy valla bende sağ tarafa dönünce nefes almam zor geliyor rabbim sabır versin bize sağ salim kucağımıza alıp rahata erelim 🤲🏻😁🥹🤍
miniminnacikk gizemylmzz ayyy çok zooor , sağa yattığımda da miğde yanması iyice zorluyor , en iyisi uyumamak diyorum bazen 🫣
gizemylmzz miniminnacikk bende bazen öyle diyorum uyumayip otursammi diye bebiş uykusunu getiriyor insanın 😁
parildayanyildiz2 gizemylmzz Günaydınn henüz göbüş çıkmadan kısa süreli yarım yüz üstü yatabiliyorum bu günleri çok özleyeceğimi biliyorum çünkü🤭
gizemylmzz parildayanyildiz2 ahahah evet çok ozleyeceksiniz göbuş çıkınca karında bir ağırlık oluyor dönmek kalmak hele yerden birşeyi kaldırmak fena zor oluyor tadını çıkart 😁🥹
gizemylmzz reys ben sırt üstü hiç nefes alamıyorum karnım batıyor sol tarafa istemeye istemeye yatmaya çalışıyorum doktorlar solu öneriyor diye bakalım ne olacak
yasemincel65 gizemylmzz 36 haftayız, sol tarafta artık etki etmiyor. Sabaha kadar yirmi kez uyanıp yön değiştiriyorum. En son süre tuttum bakalım kaç dk dayanıyor diye. Max 10 dk bir tarafta durabiliyormuşum sonra uyanıyorum 🥹🥹😅😅😅
gizemylmzz yasemincel65 ahahaha aynı durumlardan müzdaribiz valla gece gunduz bin defa uyanıyorum o yüzden uykusuz kalıyorum rabbim sabrini versin sağ salim kucağımıza alalim minnaklarimizi😁😌🥹