cananboynukisa967gmailco Neyseki kullanan olmuş benimde diş etim iltihap oldu çok zor durumda kaldım aile hekimi doktorum kullanabilirsin dedi
ayyserella cananboynukisa967gmailco ilk içtiğimde tek kuklanımlık antibiyotik vermişlerdi geçmemiş hatta artmış, doktor bu sefer 3 tane fitil ve yine tek kullanımlık antibiyotik verdi 2 kutu, daha hastaneye gitmedim geçmiştir inşallah
ebrudefnee cananboynukisa967gmailco doktora danıştığınızda hamilelerin kullanabileceği antibiyotikler yazıyor hiç kullanmadım şuana kadar ama çok mecburda kalınca çevremde içenler vardı
cananboynukisa967gmailco ayyserella inşallah geçmiştir hepimize şifalar diliyorum sağ salim kucağımıza alalım bebişlerimizi 🤲
unzulemustafa42 cananboynukisa967gmailco ben kullandım tabiki de doktor kontrolü altında çok feci diş sancılarım vardı dinmiyordu mecbur kalmıştım ama küçük doz kullandım.
cananboynukisa967gmailco unzulemustafa42 hangi antibiyotik kullandınız bana augmentin verdi düşük doz
3bebekliannee cananboynukisa967gmailco idrar yolu enfeksiyonu olduğunda fitil ve agumentin antibiyotik vermişti doktorum mecbur kullandım
aysegulk07 cananboynukisa967gmailco ben 26 haftalıkken gripten dolayı doktorum Aksef 500 mg yazdı zararsızdı yani gebelikte kullanılabilir kategoride zaten şükür bi sıkıntı olmadı hastalığıma da iyi gelmişti
cananboynukisa967gmailco aysegulk07 bende 31 haftaligim diş etlerim birden iltihap oldu çok kötü oldum mecburen augmentin yazdı bana da şuan 4.ncu günümdeyim kullanıyorum 5 gün kullanabilirsin dedi
aysegulk07 cananboynukisa967gmailco aynen bende 5 gün kullandım bişey olmuyor kafana takma canım onlar biliyor da yazıyor zaten
Aleynaaaag cananboynukisa967gmailco bende augmentin kullandım 125mg 25.haftam da ve koltuk altı iltihapı yaşadım çok şükür bebeğim iyi inanın enfeksiyon antibiyotikten daha kötü bu şekilde düşünüp doktorunuza güvenip verdiği ilaçları kullanabilirsiniz
cananboynukisa967gmailco Aleynaaaag etkisini ne zaman gördünüz acaba ben 4 gün oldu kullanıyorum hala biraz diş eti iltihabım var biraz ağrısı oluyi yani
cananboynukisa967gmailco aysegulk07 ya diş doktoru yazdı bana augmentin bende aile hekimi doktoruma sordum oda 5 gün kullanabilirsin dedi yinede bebeğime zararı olur mu dye korktum
aysegulk07 cananboynukisa967gmailco 2-3 gün içinde baya farketti canım korkma bişey olmaz gebelikte yazılabilen antibiyotikler bunlar ilk 3 ay harici bi sıkıntı olmaz organ gelişimi büyük ölçüde tamamlanmış oluyor içini ferah tut geçmiş olsun ❤️
Aleynaaaag cananboynukisa967gmailco düşük doz olduğu için biraz uzun sürdü benimki de doğrusu dediğim gibi koltuk altı iltihapıydı ve 4.gün sonuç verdi ama ben 6. Günde bıraktım