alpomm cananboynukisa967gmailco ben kullandım canım çok kötü hastalandım öksürük hapşırık bayağı kötüydüm. doktor önerisiyle kullandım. çok şükür bi sıkıntı olmadı
esracndn cananboynukisa967gmailco ben 6 haftalık iken acilde mecburen yazıldı boğaz enfeksiyonu kadın doğum neden içti dedi 2 tane içmiştim acilde hamileliğimi söylemiştim 🤷
aselinannesi38_ cananboynukisa967gmailco enfeksiyon sebebi ile kullanmadığım antibiyotik kalmadı diyebilirim iki senedir Dr konturolu altında kullandım ama çoğu alerji yaptı hemen bıraktım ve bir türlü geçmedi sureklili tekrarladı
yasminaysimam Crp 40dı üst solunum yolu enfeksiyonu olmuştur yutkunumu bile yutamadığım için mecbur 3 gün kullandım. Şükür sorun olmadı enfeksiyon daha büyük risk yaratıyor. Kendi doktorumuda sormuştum tabi
ylnydgd cananboynukisa967gmailco ağır grip geçirdiğim için 1 kutu Aksef kullandım 22. Haftada . 38+3 üm bir sıkıntı yok şükür
Fatmanur_0416 cananboynukisa967gmailco ben 23 haftalıkken çok kötü hasta olmuştum 2 hafta doktor kontrolünde kullandım çok şükür sıkıntı olmadı
senaninannesi_ cananboynukisa967gmailco kendi doktorum yazdı bana enfeksiyon vardı tuvalete çıkarken aşırı sancım oluyordu hem fitil he normal antibiyotik vermişti
ayyserella cananboynukisa967gmailco ben kullandım idrar enfeksiyonu yüzünden. kullanmak istemedim ama enfeksiyon daha tehlikeli dediler mecbur içtim ilerlemesin diye.
ayysees cananboynukisa967gmailco ben idrar yolu ve vajinal enfeksiyon için kullandım ama vajinaldeki halen geçmedi
kavalakurabiyesi cananboynukisa967gmailco kullanmadım verdiler içmedim iye için verilmişti turna yemişi yiyerek bir daha hiç iye olmadım
gunes866_ cananboynukisa967gmailco ben kullandım genelde bitki çayı falan diyorlarda ben çayla falan geç tipine inanmıyorum boğaz enfeksiyonunun o yüzden yazdı doktor bende kullandım