Esrausta-1603 Pazartesi sabah yatışım yapılacak. İkinci doğumum ilk doğum normal olmuştu kendi gelmek istemeyince yine suni ile başlatacak doktorum. Heyecan korku hepsi bir arada yeniden 😑 süreç ilkine göre daha mı hızlı ilerler acaba tecrübeli olanlar yardım 🫣
bsya Esrausta-1603 ikinci doğum daha hızlı oluyor inşallah su gibi bir doğum olsun hayırlı sağlıklı şekilde kucağına alırsın 🙏
Sezgin Esrausta-1603 benim de salı yatışım yapılacak . 2. Doğumum hiç suni almadım. Suni sancıyla başlatacak doktor çok korkuyorum. İlkinde kendi sancımla doğurmuştum. Suni alacağım nasıl olacak diye gözüme uylu girmiyor
anne808_ Esrausta-1603 11 tane hurma 3 şu bardağı su 4-5yemek kaşığı da hint yağı kaynat ılık ılık gün aşırı iç.ben yaptım ertesi gün sandım gelmişti.hayirli su gibi kolay doğumlar dilerim
Esrausta-1603 bsya inşallah canım hepimizin su gibi bir doğumu olur umarım, suni ile başlayacağı için hızlı olur mu olmaz mı emin olamadım.
bsya Esrausta-1603 belki kendi sancın da gelir belli olmaz sen bol bol hareket yap yürüyüş yap faydası oluyor açılmaya
Esrausta-1603 anne808_ hurma hergün yiyorum 2-3 tane su yine öyle ama hint yağını daha önce hiç duymamıştım. Kendi sancım olmadı hiç ilk doğumum da suni ile olmuştu
Asli0808 40+6 4 cm açıklık var ama sancim yok bende pazartesi yaticamm alttan fitil vereceklermiş şu gibi dogumumuz olur insallah benimde ikinci gebelik
Esrausta-1603 Asli0808 benimde aynı şekilde başlayacak 40+5 olacağım, hayırlısıyla sağlıkla en kısa sürede alalım inşallah kucağımıza, dediğiniz gibi su gibi bir doğumuz olur inşallah 🤲🏽
Esrausta-1603 Asli0808 39. haftamda 1-2 parmak vardı bir daha kontrol edilmedi. Squat, yürüyüş vs yapıyorum umarım artmıştır açılmam. Fitil ile başlayacak evet