aselinannesi38_ deletedmom43191 evet canım ama bence hamilelikle alakası olmamalı ya eşler birbirine hep destek olmalı
deletedmom43191 sumeyyesummerr oyle saniyeyle hareket edilmiyor 3 cocuk var mutlaka kalan oluyo robot degilim her saniye hareket edemiyorum
deletedmom43191 Es07 bebekten önce benimde evimde 1 gram toz olmazdi ama 3 kere üst uste gebelik dogum vs.derken işlerin içinden çıkılmaz hal aldı bu eve yeni tasindim dedim nasılsa sıfırdan giricem düzen olur evde dedim yine olmadı yine olmadi
deletedmom43191 1oglanannesi evet öyle oluyo benim kasiklarim çıkacak gibiydi aksam artik hareket edemez oldum
Havin49_ deletedmom43191 Aynn öyle kendi oğlumun dağıttığı gözüme gelmiyor çünkü dağınık değil sadece dolapları karıştırma boşaltma huyu var ben kaynana ile yaşıyorum ailedeki kocaman çocuklar bile 12-13 yaşlarında aşırı hareketliler 😀😀
deletedmom43191 aselinannesi38_ benim esimin en büyüğü 3 cocukla mücadele verip bana is yapmama fırsat vermesi
deletedmom43191 ipekmom_ kader ortağım 😅 bende artik yaptıkça ev dağılıyor ya sinir krizine giriyorum olmuyo is bitmiyor diye
aselinannesi38_ deletedmom43191 çocuklar gerçekten bazı dönem çok zorlaşıyor canım ya Allah yardımcımız olsun