beautiful_ eslem2121 kuzu valla burda baya insanı kötü yapıyor nemsiz insan yürüyünce sıcak yüze vuruyor sen bilirsin buranın sıcağını
yorgunannis Alya05 uyudu mu Allah aşkına benimkini hala sallıyorum 11de mesaimiz başlıyor 2 buçuk 3e kadar uyutmaya çalışıyorum her yerim tutuluyor artık🥵
Alya05 yorgunannis evet canım uyudu çok şükür tabi bi tur babası gelip sandalyeyi kapıya vurunca uyandı tekrar salladım uyudu Ayakta sallanmaya alıştı öyle yatıyor vala
kurkmantosuzmadonna Alya05 evet canım bazen bir hafta sürüyor. Çabucak geçer inşallah. Ben de kendi kendine uykuya geçtiği, geceleri deliksiz uyuduğu günlere geçmek istiyorum. 🥹
Alya05 kurkmantosuzmadonna bende diyorum uyusam uyansam 3 4 ay geçmiş olsun , küçücük daha çok zorluyor beni
Alya05 yorgunannis evet ya geçende konuştuk senle yine aynı hareketleri vardı ben duş alacak vakti bulamıyorum
Alya05 kurkmantosuzmadonna ilk kızım çok sakindi maşallah dişleri patlamış ben sonradan gördüm ne ateş ne ishal Kızım ilk aylar yanımda değildi küvezdeydi 26 haftalık doğdu tabi oda bende çok kötü günler geçirdik eve gelince normaldi öyle çok zorluk çektiğimi hatırlamıyorum
Alya05 eslem2121 hiç anlamadım canım ya sürekli emmek istiyor uykuya zar zor geçiyor bu haftadaki bebeğin kendi kendine uyuması gerekiyorken ben sallayıp yatırıyorum onu uykusu çok hafif minik sesten hemen uyanıyor
kurkmantosuzmadonna Alya05 annem hep der. 5 parmağın 5’i bir değil. Siz de öylesiniz. Hepinizin değişik huyu var der. Senin kızlar da öyle. 🥹 İnşallah o da kendini tekrar toplayıp düzelir canım.