annekiz6141 Alya05 bızde esımle geç saatte yemeyi çok severız ama esım benden daha hamıle gözüküyor 😅🤣😄
beautiful_ Alya05 olmaz mı oda var yabani domuzlar da iniyor ama bizim buraya iyiki gelmiyor tilki de var kurtta var ama ben daha görmedim kurtları 😀😀
kurkmantosuzmadonna Alya05 o zaman atak haftasında canım. Benimki atak haftasında daha kötü oluyordu çünkü. Öyle ki bazen gündüz uyuduğunda uyutur uyutmaz kahve yapardım. Daha bir yudum içmeden uyanırdı. 2 hafta falan sürerdi. ☹️
Alya05 kurkmantosuzmadonna üfff napcaz biz bu ataklara ya,bende araştırdım biraz 5 ve 8 hafta atağı varmış hemen geçer inşallah ya Bu kız beni ayrı bi zorluyor
beautiful_ kurkmantosuzmadonna he ya patikler fayda etmeyince termal çoraplar üst üste 4 5 kazak elbise hırka termal tayt 😀😀
kurkmantosuzmadonna Alya05 evet canım bazen bir hafta sürüyor. Çabucak geçer inşallah. Ben de kendi kendine uykuya geçtiği, geceleri deliksiz uyuduğu günlere geçmek istiyorum. 🥹
beautiful_ Alya05 tabiki akşam odadan odaya geçince mood değişiyorum ve geceleri soba söndüğü için ev buza dönüyor 🥺
Alya05 beautiful_ öyledir canım zor vala bende köyde büyüdüm bulaşık yıkayana kadar ellerimiz donar dı