buse76 nidoooss tüp bebek mi sizin benimki de tüp 19. Haftaya kadar kullandım o iğneyi sürekli yazdır yazdır bıkmıştım artık
Gks_01 nidoooss ben de 12 ye kadar kullandım hep sağlık ocağında yazdırdım 4 kutuya kadar karşılıyor tüp bebek olduğunu ve düşük tehtidi için diyordum aile hekimim yazıyordu estrofemi de aynı şekilde yazdırıyordum
nidoooss buse76 tüp bebek merkezi ile kestik ilişkiyi ama ilaca devam etmem gerekiyor ordan başka yerde yazdırabilir miyim onu merak ediyorum ya
buse76 nidoooss evet evet yazıyorlar devletteki doktorlar durumunu anlat tüp bebek olduğunu hemen yazıyorlar kan sulandırıcı ve fitil kullanıyor musun ne zamana kadar kullanacaksın eğer kullanıyorsan
nidoooss buse76 progestan fitil, promester, ve progestan dex kullanıyorum 4 martta kesicem onları bide ek olarak Estrofem kullanıyorum 17 şubatta da onu kesicem inşallah
buse76 nidoooss ya ne güzel kan sulandırıcı doğuma kadar devam diyor benim doktor fitilde doğuma yakın kesilecek
Budiss_Moms nidoooss ne çok ilaç kullanıyormuşsunuz şaşırdım doğrusu. Kaç haftalıksınız şu an estrofeme hala devam ediyorsunuz ya
nidoooss buse76 olsun bebiş sağlıkla kolaylıkla gelcekse devam edin napıcaksınız ki çok zor bi süreç sizi çok iyi anlıyorum bazılarımız bu yolda çok emek veriyoruz maalesef herkes gibi şanslı değiliz 💖
mom28_ nidoooss galiba aile hekimi yazıyor durumunuzı derseniz tüp bebek hemşiresi yazıyolar demişti bana