buketdeniz19 kahveasigiii evet gerçekten takmadım ilk bebeğimi kaybettim hiç düşünmemiştim 2. Ayda hamile kalmışım ama nasip olmadı kürtaj oldum sonrasında 3 ay korundum denemeye başlayınca çok stres yaptım sırf olsun diye birlikte oldum eşimle baktım bu sefer eşimle kavga ediyoruz çok stres yapıyorsun diye dedim ki hiç düşünmeyeceğim olursa olsun olmazsa nasip vardır Allahın bir bildiği artık dedim ve aralıkta hamile kaldım gene toplamda 3 ay korundum denemeye başlayıncada 2. Ayda hamileydim
mehmel54 kahveasigiii birkaç ay denedim her gecikmede test yaptım negatifti en son takmadım hatta adetim 20 gün gecikti yoktur da yinede test yapayım dedim hamile olduğumu öğrendim
yildiz93 kahveasigiii en verimli yaşlar ben 32 yaşındayım ilk bebeğime hamileyim çok eminim ki düşüncelerinizi biraz rahatlatırsanız kendiliğinden olacaktır zaten. Belki yeni bir hobi edinmek size biraz daha iyi gelir 🌺
kahveasigiii Busraaaakkk ilk aylar ovulasyon kullanmadım stres olmayayım iyice diye olmadı, bu ay ovulasyon kullandım pikten önce, pik günü, ve çatlama gününü değerlendirdik çok da umutluydum neden olmadı cidden anlayamıyorum.. nasip..
Busraaaakkk kahveasigiii ovülasyonu bırakmayın hiç ben de denedikten 4 ay sonra hamile kaldım, diğer aylardan farklı yaptığım tek şey ilişki sonrası hiç ayağa kalkmamak ve pikten 1 gün öncesinin değerlendirmek olmuştu
Fizikcifizik kahveasigiii evet bu cok dogru. Cok ayrıntıya girmek istemiyorum. Ne zaman Rabbim sen ne zaman nasip edersen o zaman deyip hic sallamadım o zaman oldu. Anı yaşayın. Birde ben en cok su takip şeyleri varya onlara hayret ediyorum. Gün gun insan takip edip nasil stres olmaz. Tevekkül etmek lazim lafla degil kalben.
kahveasigiii Fizikcifizik haklısınız galiba ben de gün sayanlardanım.. bu ay kafa yapımı değiştirmem gerektiğini öğrendim bu okuduklarımdan sonra inşallah yapabilirim
sidibal kahveasigiii takmadım değil ama bu ayda olmayacak önümüzdeki ay tatile gideriz gezeriz diye salmıştık o ay oldu 🌸
Fizikcifizik kahveasigiii meşgul edin kendinizi, iste çalışıyorsanız veya spor orgu vs bu cok iyi gelir.
smyye12345 kahveasigiii benim değerlerim de sıfırlanmıştı doktor bu halinle ne gebeliği düşünüdn dedi
Eda2424 Stres etkiliyor bizdetatile gideceğimiz zaman denedik o zaman koşturmacadan düşmem diye ve o ay gebe kaldım
kahveasigiii Cukulutalisalep bu ay denedim piki yakaladım, bir gün öncesi, pik ve ertesi gün silikleşti o zamanı da değerlendirdim baya umutluydum anlayacağın ama olmadı işte
ABusraaaa kahveasigiii ilk bebeğimde korunmayı bıraktık 1 ay olmadı 2 ay olmadı 3 ay olmadı en son eşimle konuşup dedim ki o sıralarda yeni evliyiz 4 aylık 3 aydır deniyoruz olmuyor bı sabah işte dedim eğer çocuğumuz olmazsa ben tedavi olmayı düşünmüyorum o stres beni iyice gere felan muhabbeti yapmıştım eşimde ya bende sorun varsa demişti bende sende olmazsın dedim o stres bizi iyice yorar felan demiştim ve sonra 5. Ayda hamile kaldım ve doğumdan sonra kaybettim. Sonra 2. Çocuk için denedik ama oda korunmayı bıraktıktan 2 ay sonra oldu. Bide o sıralar pek takmiyordum çünkü psikolojik olarak daha çok ilerisi beni korkutuyordu olursa tekrar kaybeder miyim diye. Şuan 2 buçuk yaşında Allah’a şükür 3. Gebelikte de zaten hemen olmuyor diye giriştik derken hopp ilk ayda hamile olduğumu öğrendim ☺️ yani kesinlikle stres çok etkiliyor bundan eminim.
kavalakurabiyesi kahveasigiii şöyle söyleyim 18 ay uğraştım artık nor al olacağına inancım yoktu tedaviye çok odaklamıştım kendimi tedavi için hazırlık yapıyordum beslenmemi falan düzenledim hacamat oldum o ay hamile kalmışım
minekc Ben de bu ay ilk denemem ve bu kadar isteyip kafaya takıp, bebek eşyaları bakıp, doğum vlogları filan izleyerek geçirecek kadar takıntı yaptım. Bu strese rağmen olursa ayrı şaşırırım
kahveasigiii minekc ah ben de araştırıp izleyip duruyorum. Karşıma aniden bir video çıkınca işaret mi acaba diye umutlandığım bile oluyor düşün. ben de o kadar çok istiyorum ki.. anlatamam yani tarifsiz.. birde ben genel manada çocukları çok severim hep kim olduğu farketmeksizin onunla oyun kurar oynarım bana yine bir çocuk buldun derler ve çocuk hayranlarım çoktur..😊 daha kendi çocuğum yok ama o olmadan bile olduğunu düşününce sanki sevgisi içimden taşıyormuş gibi.. bize de anne olmak nasip olsun inşallah
damlasv kahveasigiii ben artık test yapmayacağım dedim ay çocuğum oldu 4 aylık evlilikte eşim her hafta test yaptırırdı aldıklarını bile yapmadım son zamanda 6. Haftada kan testinden öğrendik
nazli0306 kahveasigiii doğruymuş 2yildir istiyorum bir düşük bir dis gebelik oldu hatta dış gebelik te tüpüm patladı tüpüm alındı hamile kladigim duyunca şok oldum hiç beklemiyordum korunmuyoduk ama doktor takviyeye ihtiyaç olucak demişti ameliyattan sonra ben artık hamile klamak istiyorum takviyeler başlayalım diye gittim kontrol muayenesi nde hamile olduğumu öğrendim çok şükür 🥰 şimdi 16 haftalık olduk bile darısı isteyen herkese inşallah 🥰🥰