kahveasigiii Ulkumom 😂 şaka gibi resmen.. kendime hemen başka odak bulmalıyım bundan bunu çıkarıyorum artık
kisbebisi kahveasigiii benim bir sağlık sorunun yoktu cok sukur cok da bekletmedi allah bebeğimize kavuştuk hemen ama 4 ay boyunca olmamıştı ben de en son,bu ay kendimi baska seylere vericem resim gereçleri alip boyama falan yaparım hobilerimin ustune düşerim deyip vazgecmistim o ay hamile kaldim
smyye12345 kahveasigiii kesinlikle öyle ben 2024 aralıkta kürtaj olmak zorunda kalmıştım o günden sonra kendimi toparladım tekrar deneyeceğim dedim dedim olmadı en son ay eşimle tartışmıştım ve biraz daha beklesin bebek demiştim o ay hamile olduğumu öğrenmiştim hatta o ay başımdan lokal anestezi ile ameliyat olmuştum 2 gün sonra gebe olduğumu öğrenmiştim
elaefem kahveasigiii kontrollerini yaptırdın mı herhangi bi sorun var mı tahlillerin nasıl birde troidlerin normal mi bunlarda etkiliyor.düzenli adet oluyor musun.eşin sperm testi yaptırdı mı sonuç normal mi.bir de eğer yeni evliysen bi sene olmaması gayet normal.bir sene deneyip olmuyorsa o zaman tedavisine başlayabilirsin.ama kafa rahat olmasıda önemli illa bebek olsun diye aklından çıkar akışına bak olursa olur hayırlısı olsun şeklinde stres sıkıntı yapmazsan olur
ezgi3452 kahveasigiii Ben 8 ay kadar gebe kalamadim her ay kafama taktım acaba olacak mı diye hiçbirinde olmadı. Yumurtlamadan 3-4 gün önce ilişki yaşadım yumurtlama zamanlarım boş geçti o ay aklıma bile gelmedi nede olsa değerlendiremedik önümüzdeki ay artık dedim gittim kendime ped falan aldım o kadar olmadi zaten kafasindaydim sonuç o ay gebe kaldığımı öğrendim
powerpuffgirlss kahveasigiii hep kafama taktim olmuyo diye uzuldum sonra dedimki amaan bende baska seylere yoneliyim ise girdim birikim yapacaktim o ay hamile kalmisim
bezelyemm kahveasigiii ben buna inanıyorum. İlkinde tatilde olmuştu ve odagimiz asla o değildi yani ertesi gün hapı bile kullanmıştım . İkincide evim çok kalabalıktı ve sürekli hizmet halindeydim adetim gecikti hatta dedimki ay imkansız ayak üstü çocuk mu olur ahdhahsh herşey nasip
yildiz93 kahveasigiii Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. O zaman birazda kafayı boşaltmayı dene oluruna bırak kaç yaşındasın?
umutoglumm kahveasigiii 3lü kombo yaptım diyebilirim 2. Tüp bebeğe başlayacaktık başlamadan önce doktor tekrra bı hap verdi yumurta büyütmek için çünkü pcos vardı ilaçsız 3 ayı buluyordu adetlerim. O son aydı olmazsa diğer ay tedaviye başlayacaktık. Dedim nasıl olsa olmuyor o ay hapları bile düzgün kullanmadım sanırım ilişkiye çok dikkat etmedim ve oldu. 🥲🤷🏻♀️ Vitamin kullandım kafaya takmadım birde bı kadına gitmiştik göbek düşüklüğüne baktırmak için işte oldu çok şükür. 4 sene sonra oldu yavrum şimdi ikinciye hamileyim 🤲🏻🥹
Fatmanur_0416 kahveasigiii ben aşırı takıyordum 3 ay bekledim sonra vardır bunda bir hayır diyerek o düşünce aklımdan çıktı ilk gebeliğim düşük olunca sonra hamile kalmayınca milletin düşüncesi benim de psikolojimi bozmuştu en son test yapmayı falan yumurtlama gününü hesap etmeyi bıraktım hatta biraz daha beklerim diyerek vazgeçtim bir baktım hamileyim 🤷
ruti kahveasigiii tabii ki önce kadın doğuma kontrole gidip çocuk sahibi olmaya bir engel olup olmadığına baktırdım ve detaylı bir kan testi yaptırdım. üç ay önceden folik asit kullanmaya başladım. Düzenli olarak balık özellikle somon yedim. Neredeyse her gün yaban mersini ve nar yedim. Yumurtlama takvimini kontrol ettim ve yüksek ihtimal olan zamandan önce ya da sonra da ilişki devam ettik ki benim yumurtlamam normalden 5 gün sonra olmuş, denemeyi bıraksaydık denk gelmeyebilirdi. İnşallah en hayırlı en yakın zamanda gönlünüze göre olur gönlünüzce haberler alırsınız.
Busraaaakkk kahveasigiii Hamilelik düşündüğüm dönem o kadar sinirimi bozardı ki bu cümle seni çok iyi anlarım bu konuda. Hamile kaldığım ayda kafamdaki tek düşünce hamile kalabilmekti. Tek bulduğum yöntem İnnovitanın ovülasyon testini kullanma, yapay zeka ile birebir konuşmak. Horary astrolojisinden destek almak ve pikten 1 gün öncesini ve pik gününü değerlendirmek oldu tabi ilişki sırasında yerinden kalkmamayı da unutma canım. O ay sadece 2 kez ilişki olmuştu pikten tam 14 gün sonra da testte pozitif gördüm. İnsan hep tek çizgi görmeye alışında çift çizgi görünce şok oluyorsunuz. İnsallah dileyen herkes yaşar bu duyguyu
kahveasigiii Busraaaakkk ilk aylar ovulasyon kullanmadım stres olmayayım iyice diye olmadı, bu ay ovulasyon kullandım pikten önce, pik günü, ve çatlama gününü değerlendirdik çok da umutluydum neden olmadı cidden anlayamıyorum.. nasip..
twobabymomm kahveasigiii çok taktım valla o da ilk ay olmasına rağmen . Çok şükür ilk ay oldu. Ama aylarca haftalarca bekleyenler var nasıl oluyor valla bilmiyorum
kayrosmom Kesinlikle katılıyorum ben o kadar kafama taktım takvim takip ettim olmadı bir ay inanılmaz kafamın hayatımın dolu olduğu zamanda bebek aklımda asla yoktu ilişkiye girmiştik hamile kalmısım sjdks
ElifBD kahveasigiii bebek olması için birleşme yaşamamak gerek o zaman görev gibi oluyor ben planlı gebelik yaşadım çok şükür Rabbim kısa sürede nasip ettin. Tüm isteyenlerede yakın zmaan da nasip olur inşallah 🙏🏻
melegim91 kahveasigiii Benim komşum hiç birşey olmamasına rağmen 7 sene olmadı çocuğu sonra eşiyle yurt dışına gittiler orada hamile kaldı insanlardan uzaklaşınca çünkü herkes bişey soruyor psikolojik olarak buda etkili
merylii_ kahveasigiii vallahi bilmiyorum etkisi var mı ben ilk hamileliğimde bayağı bir uğraştım hatta olmadı gittim aşılama yaptırdım falan ama ikinciye o kadar tesadüf bir şekilde ve spontane gelişti ki hiç beklemediğim bir anda o haberi aldım yani bilmiyorum belki de gerçekten düşünmemek lazımdır