[silindi] Merhaba kızlar softec ve novacheck marka gebelik testleri hakkında yorumunuz nedir daha önce bazı testlerde silik çizgi gördüm ama gebelik yoktu emin olamadım bu sefer de softec de silik çıktı gibi ilk 5 dk da tabi dpo 9 çok erken ama 🥲
yildiz93 [silindi] ben bu testlerin hiç birisine güvenmiyorum ya reglime 5 gün kala kan testim pozitif çıkmıştı benim en garantisi eğer imkanınız varda kan testi yaptırın derim. Hatıra kalsın isterseniz daha sonra her hangi bir marka ile idrar testi de yaparsınız yine
saziment [silindi] awox ya da predictor early ( 6 gün öncesine kadar gösteren) öneririm söylediğin markaları hiç duymadım bacım
[silindi] yildiz93 kan testi vereceğim ama çok erken olduğu için yine olumsuz bişey görmekten çekiniyorum iki test yaptım ikisi de çok hafif silik birisi erken gebelik birisi normal tabi bunu telefonla yakalamak zor gözle daha net gözüküyor ama danışmak istedim 🥹
yildiz93 [silindi] hcg hormonu önce kana sonra idrara geçer. İdrar testiniz pozitif çıkıyorsa kanda zaten yükselmiştir o yüzden kan testiniz de pozitif çıkar
ayse_0101 sabahları uyanınca test yaparsanız daha net çıkıyor çizgisi bende de akşam üstü yaptım silikti sabah uyandığımda yaptım çizgi tam oluşmuştu
[silindi] ayse_0101 evet tekrar yapacağım ama dayanamadım iki test yaptım ikisi de silik çıkıyor ama gözle daha net tabi 🥹
ayse_0101 [silindi] ben de aynı şekilde oldu gece test çıkmadı sabah uyanır uyanmaz tekrar yaptım çizgi net çıktı ondan sonra hemen hastaneye gittim 4 haftalık olduğunu öğrendim
dalyaluna35 Bu testler hakkinda bir bilgim yok canim ama certain awox ve predictor guvenilir hic yalanci pozitif kendimde yasamadim baskasinda da duymadim, days doctor prodoctor freely bebetime ve artimed yalancı pozitif cikartabiliyor
[silindi] dalyaluna35 days doctor bende de aynı sonucu verdi maalesef bende predictor aldım onu yapcam canım inşallah hayırlı sonuç çıkar
[silindi] aysima56 evet canım bugün de dpo10 yaptım ama erken gebelik değil kaset test ilk 10 dk gözle gözüküyordu yarım saatten sonra bar gibi ama kuruma mı bilmiyorum 🥲
gunesshr [silindi] var gibi canım benimde aynı Dpo 10 dayım pozitif görüyorum inşallah kandada çıkar da seviniriz 🥰
aysima56 [silindi] @gunesshr Ay benimde dpo 9 yapmadım sabah mı yapsam aceba sabah dpo10 şimdi bunları görünce yapmak istedi. Çıkar mı